• Apothecary87 1893 Powerful Moustache Wax Original 16 g Apothecary87 1893 Powerful Moustache Wax Original 16 g

Apothecary87 1893 Powerful Moustache Wax Original 16 g

119,00 kr
ELLER

  Apothecary87 1893 Powerful Moustache Wax Original 16 g

  Apothecary87 har lavet en vandbaseret Skægvoks, som kan lave den mest maskuline hårstil endnu mere maskulin!

  "The Powerful Moustache Wax" fra Apothecary87 er en stærk skægvoks, som bare holder!

  The Powerful Moustache Wax

  Denne skægvoks fra Apothecary87 er lavet for, at skabe det mest mandige overskæg du kan forestille dig! 

  Den er lavet til at være en super stærk skægvoks med stærkt hold og uden at have et vådt og næsten dryppende look. Samtidig forstår Apothecary87 at overskægget er placeret lige under næsen så helt naturlugt vil du dufte til dit skæg. Derfor har de været ude efter at lave den mest mandige duft, som alle mænd vil elske!

  Anvendelse.:

  Ved at bruge din finger skovler du ca. en fingerspids af produktet på fingeren kør det derefter mellem din tommeltot og pegefinger, indtil at voksen begynder at smelte. Efterfølgende tilfører du blot dit skæg voksen, som du har varmet op.  

  Mandlige fordele.:

  For at kunne skabe den mest mandlige frisure og give den mest maskuline følelse i dit hår, har Apothecary87 sammensat en ingrediensliste som laver den perfekte pomade. Denne Maple pomade er den bedste vej til et maskulint hår!

  Ingredienser (ENG).:

  Aqua/Water/Eau, Ceteareth-25, VP/VA Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-12 Dimethicone, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, PEG-12 Allyl Ethere, Parfum (Fragrance), PEG-12, Caramel, Disodium EDTA, Dehydroacetic Acid