Black Friday

 

COUNTDOWN TIL BLACK FRIDAY 2019!

Necesario for du

Rabat på hele shoppen samt gratis fragt på dagen

 

Hvornår er Black Friday 2019?

Black Friday 2019 er fredag den 29 november. Black Friday indtræffer altid dagen efter Thanksgiving, som altid er den fjerde torsdag i november.

Datoer for Black Friday i de kommende år:
  • Black Friday 2020 er fredag den 27 November.
  • Black Friday 2021 er fredag den 26 november.

Hvad er historien bag Black Friday?

Black Friday, eller sort fredag, er kendt verden over som efterårets store udsalg både online og i butikken, men hvordan startede det? Black Friday opstod i USA i 60'erne, og selve udsalgsdagen er altid fredag efter den amerikanske thanksgiving. I USA har denne dag længe været startskuddet til julehandlen, men navnets oprindelse er formentlig langt fra, hvad du troede. Ifølge New York Times opstod udtrykket Black Friday blandt det lokale politi i Philadelphia. Politifolkene anvendte nemlig udtrykket internt om trafikkaosset, der opstod ved butiksudsalget i 60'erne.

Black Friday markerer starten på julehandlen, også i Danmark, og giver en unik mulighed for at købe julegaver til uhyrligt lave priser. En ekstra bonus er, at du undgår julestress i butikkerne ud over den indlysende fordel, nemlig at spare penge på gaveindkøb til dig og andre. Black Friday i 2019 er den femte fredag ​​i november, nemlig 29/11-19.

Vil du ikke gå glip af vores gode tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsmail, og vær blandt de første til at få Danmarks skarpeste priser på lækker skønhed & helse, spændende nyheder  – lige i din indbakke.

Se alle vores store kampagner

Black Friday
Ugens bedste køb