• Blackroll Super Band Blue Blackroll Super Band Blue

Blackroll Super Band Blue

199,00 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER
 • Forventet levering 1-4 dage
 • Gratis fragt ved køb over 399,-
 • E-mærket godkendt
 • Prismatch på Necesario.dk
 • Brug for hjælp? Tlf. +45 70 60 56 53
   

Blackroll Super Band Blue

Dette utrolig smarte komplette sæt fra tyske Blackroll har du rigtig god mulighed for at lave målrettet træning

Beskrivelse.:

BLACKROLL® SUPER BAND er ideel til forbedring af kropsstabilitet og koordination gennem en specifik kerneuddannelse såvel som mave-, ryg- og overkropstræning. Det kan bruges til at hjælpe med at styrke alle muskelgrupper og kæder. Det er kompromiset mellem MULTI og RESIST BAND.

 • Fuld krop - især kerne, mave, ryg og torso.Fuld krop - især kerne, mave, ryg og torso.
 • Ben, skuldre, arme.

FORSKELLIGE STYRKER.:

BLACKROLL® SUPER BAND fås i tre forskellige farver med forskellige styrker for en variation af træningsintensiteten:BLACKROLL® SUPER BAND fås i tre forskellige farver med forskellige styrker for en variation af træningsintensiteten:
Orange = lys, Grøn = medium & Blå = stærk
BLACKROLL® SUPER BANDS er individuelt tilgængelige og i et sæt med alle tre styrker.

MATERIALE.:

SUPER BAND er usædvanligt elastisk og lavet af en tåreværdig, behagelig naturlig tekstilfiber og gummi. Det er hudvenligt og sammenlignet med andre træningsbånd føles det super blødt på huden. Perfekt til mennesker med en følsom hud eller allergier. Ingen rødme og irritation af huden.

FORDELE.:

BLACKROLL® SUPER BAND er perfekt til en fuld kropsfunktionel træning. Især til stabilisering af muskulaturen i bagagerummet (kernetræning) og træning af abs og rygmuskler. Træningen af ​​disse områder forbedrer arbejdsstillingerne og bevægelserne i muskler og væv.BLACKROLL® SUPER BAND er perfekt til en fuld kropsfunktionel træning. Især til stabilisering af muskulaturen i bagagerummet (kernetræning) og træning af abs og rygmuskler. Træningen af ​​disse områder forbedrer arbejdsstillingerne og bevægelserne i muskler og væv.

En regelmæssig træning med BLACKROLL® SUPER BAND understøtter en god kropsholdning. Især mennesker, der sidder meget på deres job, kan styrke deres overkrop med det for at undgå muskelspændinger og nakke- og rygsmerter. Også til forebyggende brug. De både styrkende og strækende bevægelser øger fleksibiliteten, hvorfor musklerne føler sig afslappede efter træning.
Det er også perfekt til terapeutiske problemer at støtte rehabilitering af sportsskader.

Specifikationer.:

 • 104 x 3 cm 
 • 1 x BLACKROLL® SUPER BAND  
 • Vaskbar (op til 60 ° C)

 

 

Blackroll produkterne er fremstillet i Tyskland og kvaliteten skinner igennem. Produktions kvaliteten er gennemført og kommer til udtryk. For eftertiden har du aldrig lyst til at træne med andet end Blackroll produkter. Til de nørdede, som går ekstra meget op i kvaliteten, produceret med en kvalitets sikkerhed på: DIN ISO 9001:2000.

Udover at være et produkt i topklasse, så er Blackroll også et miljøvenligt produkt og er produceret under CO2 neutrale forhold. Produktionen går meget op i en energibesparende produktion og at alle produkterne i udstyret er af samme neutrale kvalitet. Derved er Blackroll også et allergivenligt træningsprodukt. Noget som vi kun ser ved træningsudstyr i denne kvalitet.

 

Vær den første til at bedømme dette produkt

Tags

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.