Bolig

På denne side finder du produkter, der relaterer sig til ”Hus og fritid”. Det er eksempelvis her, du finder køkkenudstyr, rengørings- og vaskemidler, plastre og bandager. Det er også på denne side, vi har produkter til bekæmpelse af insekter og behandling af insektbid samt foder, tilskud og andre produkter til husdyr.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Vi har meget andet end helsekost. Vi har eksempelvis også produkter, der relaterer sig til hus og fritid, og det er netop de produkter, som du finder her på siden. Dette er en meget blandet kategori med et bredt sortiment inden for hus og have, rengøring og vaskemidler, velvære, plaster og bandage.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.