Afspænding & Maskinopvask

Hvem har mon lyst til at servere mad og drikke i snavset og uklar service? Når vi dagligt tømmer vores fyldte opvaskemaskiner, vil vi have rent og skinnende service sat tilbage på hylder og i skuffer. Men det er desværre ikke altid sådan historien ender.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Når du surfer rundt mellem Necesarios produkter inden for kategorien ”afspænding og maskinopvask, ” vil du konstant støde på beskrivende adjektiver som allergivenlige, hudvenlige, økologiske og effektive. Afspændingsmiddel er altafgørende i kampen om rent service.

 

For lidt afspændingsmiddel skaber render på dit service og dårlige tørreresultater, mens for meget efterlader en fedtet, ildesmagende samt gråblå belægning. I Necesarios afspændingsmidler finder du mælk- og citronsyrer, alkohol og biologiske nedbrydelige sukkertensider, der forhindrer kalkrender og pletter, og giver et glansfuldt resultat. Et ideelt supplement til den daglige maskinopvask. Citronsyren binder kalken i vandet, mens sukkertensider og alkohol reducerer overfladespændingen i skyllevandet, således at vandet løber af under tørreprogrammet, uden at efterlade kalkpletter. Disse stoffer opløser ligeledes madrester, emulgerer og opløser fedt.

 

Hvis din opvaskemaskine også trænger til regenerering af ionudskiftningen, tilbyder Necesarios også salt til din maskine. Manglende salt giver hvide aflejringer af kalk på dit service, mens for meget salt giver dit service en saltet belægning. Saltet er medvirkende til at blødgøre vandet, således at kalken ikke sætter sig på dit service.

 

Med Necesarios opvasketabs, afspændingsmiddel og maskinsalt, er du godt dækket ind, når uklart og snavset service melder sig på banen. Væsentlige fordele ved at investere i Necesarios sortiment er, at produkterne er milde mod huden, allergivenlige, fri for genmodificerede ingredienser, fremstillet af naturlige, økologiske og vedvarende råvarer, og sidst men ikke mindst -efterlader gode vaske- og rengøringsresultater.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.