Desinfektion & Antibakteriel

Din familie betyder alt for dig. Med hyppig og grundig rengøring, kæmper du for at skabe et sundt miljø for din familie. Med et desinfektions- og antibakterielt middel fra Necesario, kan du fremme et rent og sundt hjemmemiljø for dig og din familie.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

I løbet af en dag, kommer bl.a. hænder i berøring med alverdens bakterier. Men ikke nok med at vi selv kommer i kontakt med disse, vi overfører dem lige så ubesværet til andre. Bakterier findes overalt. På dørhåndtagene, tastaturet, gelænderet, indkøbsvognen. Listen er uendelig lang, og uanset hvad, slipper vi aldrig for denne konstante kontakt med bakterier.

 

Derfor tilbyder Necesario en række desinfektions- og antibakterielle midler, der alle kan hjælpe dig med at sikre et sundt miljø for dig og dine nærmeste. En nem og let tilgængelig løsning, er altid at have et desinfektionsmiddel i tasken, således at hænder og fingre nemt kan desinficeres uden at de udtørrer. Ligeledes finder du her hos Necesario også infektionsmidler til overflader, der er virksomme mod svampe- og bakteriekim, såsom salmonella, colibakterier og mug. Der er nemlig en stor forskel på rengøring med vand og sæbe, og rengøring med et desinfektionsmiddel. Med helt almindelig rengøring, som vi kender den, mindskes mængden af snavs og smitstoffer på vores overflader, mens disse smitstoffer bekæmpes helt, når vi tager et desinfektionsmiddel i brug.

 

Med sådan et middel uskadeliggør vi de mikroorganismer og vira der måtte være, og sikrer os på den måde, at en infektion ikke kan opstå. Gør desinficerende midler til en naturlig del af din daglige rutine, og opnå et renere og sundere resultat, når du gør rent.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.