Køkkenrulle & Toiletpapir

Her kan du finde miljøvenligt køkkenrulle og toiletpapir og dermed være med til skåne vores dyrbare natur?

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Vi tilbyder produkter, der er vurderet til at være nogle af de mest miljøvenlige inden for deres varegruppe. De er vurderet ud fra et helhedssyn, hvor både miljøbelastning, produktion, brug og affaldsproduktet, er parametre der spiller ind i betragtningen.

Vores produkter er fremstillet af genbrugspapir, hvilket betyder, at produktet ikke indeholder klorin og formaldehyd. Disse stoffer kan forårsage gener i huden. Så hvis du er interesseret i at skåne naturen, udnytte genbrugsmaterialer, mindske overforbruget af naturressourcer og støtte op om mange flere bæredygtige tiltag, så kan du starte her på siden, og støtte en god sag.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.