Opvaskemiddel

Ikke alle familier er udstyret med en opvaskemaskine. Ydermere er der visse ting der ikke tåler maskinens høje temperaturer. I stedet fatter de opvaskebørsten og tager tørnen selv.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

En forudsætning for at dit service bliver rent, er et godt opvaskemiddel – og det finder du her på siden. Necesarios bredtfavnende udvalg af midler til opvasken byder på et væld af forskellige dufte, heriblandt grapefrugt, grøn te, lemongræs, appelsin, rosmarin, morgenfrue og mange flere.

 

Foretrækker du uparfumerede opvaskemidler, så tilbyder Necesarios selvfølgelig også det. Mange af produkterne er velegnede til allergikere, da de bl.a. ingen duftstoffer, farvestoffer og konserveringsmidler indeholder. De er særdeles hudvenlige, indeholder vegetabilske tensider og er 100 % biologisk nedbrydelige.

 

Skån dine pæne vinglas, dine køkkenknive eller dine grydeskeer i træ for opvaskemaskinens høje temperatur, brug kun et enkelt sprøjt opvaskemiddel, og få pænt og rent service igen. Gå på opdagelse i Necesarios brede udvalg af opvaskemidler og find den duft eller type, du mener, vil passe bedst ind i dit hjem. De fjerner effektivt snavs og fedt og efterlader omgivelser med en skøn duft.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.