Skyllemiddel

Den søde duft af skyllemiddel i nyvasket tøj, er noget mange sætter pris på. Der er noget helt specielt ved at stikke næsen ned i nyvasket sengetøj, tage en dyb indånding, og lade sig fortrylle af den søde duft af skyllemiddel. Det er bare som om, at man sover lidt bedre.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Du har nok oplevet at hænge dit tøj til tørre, og når det så er tørt, er det pludseligt blevet stift og ubehageligt at have på. Hvis du ønsker at undgå dette, er skyllemiddel nok noget for dig.

 

Skyllemiddel anvendes til blødgøring af tekstiler og til modvirkning af statisk elektricitet. Men det er ikke de eneste fordele ved skyllemiddel. Det styrker ligeledes fibrene i tekstiler, bevarer farve og facon, beskytter mod slitage, sørger for tørt tøj hurtigt og før det nemmere at stryge tøjet efter vask. Men for store mængder skyllemiddel kan være skadeligt for naturen, derfor at det vigtigt, at vi begrænser vores brug og kun benytter det varedeklarationen anbefaler.

 

Necesarios udvalg af skyllemiddel er vidstrakt. Du finder nemlig ikke kun den klassiske type skyllemiddel til almindelige tekstiler, vi tilbyder også skyllemiddel til f.eks. uld og andre lådne tekstiler. I stedet for at dosere skyllemidlet direkte i maskine, er det en lidt anden procedure når du vasker uld og lådne tekstiler. Først skal tekstilerne vaskes efter anvisningen med finvaskemiddel og sættes dernæst i blød i skyllemidlet i 3-4 timer.

 

Til sidst skylles tøjet med hånd varmt vand, inden det tørres og atter tages i brug. Desuden er mange af Necesarios skyllemidler udelukkende fremstillet af vegetabilske ingredienser, men det bedste ved dem er jo nok, den gode duft. Forestil dig en feminin og sød duft af kanel og jasmin, med et ganske mildt strejf af mandarin, appelsin, citron og rose.

Kunne du tænke dig at vågne op til denne sødmefyldte duft? Skynd dig at udforske Necesarios udvalg af skyllemidler, for så vil det med garanti appellere til dig.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.