Africa Organics

Africa Organics

Africa Organics er en virkelig lækker serie til alle hårtyper. Serien er helt uden uønskede ingredienser som skader eller udtørrer dit hår eller din hud. Derimod giver den næring og fugt til skadet hud og hår. Råvarerne høstes i Sydafrika og købes af lokale kvinder som samler frugterne og tjener en fair løn, så de kan få deres børn i skole og bygge sig et hus og have en god levestandard.

 

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Africa Organics Marula serien er til god til normalt hår, den giver fugt uden at fedte, shampoo en renser nænsomt, men er stadig super effektiv. Marula hår olien vil virkelig hjælpe dit tørre hår og give det nyt liv.

 

Africa Organics Baobab serien er god til ødelagt og eller krøllet hår, den fugter mere, den giver mere styrke fra baobab olien. Så til fint eller normalt hår er det mere en treatment en gang i mellem for at undgå at man før tørt hår. Shampoo en kan bruges som 2 i 1, så uden efterfølgende at bruge Conditioner.

 

Har man brug for ekstra fugt til sit hår er Africa Organics Baobab conditioner skøn og giver massiv fugt til håret.

 

Africa Organics Mongongo serien er god til alle hårtyper, din giver naturlig UV beskyttelse, så den er god hvis du skal i sol og vind, den lægger et beskyttende lag fra Mongongo olien. Den er også god for at holde bedre på din farve hvis du har farvet dit hår.

 

Africa Organics Kalahari Melon er super skøn wash og lotion, Kalahari Melon har anti-aging egenskaber og utrolig velduftende. Renser nænsomt huden uden at udtørre, Kalahari Lotion er vidunderlig og nærende, den suger hurtigt ind og fugter.

 

Stort udvalg af produkter fra Africa Organics hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Africa Organics, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Africa Organics produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Africa Organics forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Africa Organics, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!