Airofit

Ideen bag Airofit

Hvad er den første tanke, der kommer til at tænke på efter en ødelæggende træning, når du er helt åndeløs? Normalt er det, at du skal træne mere, komme i bedre form. Forhåbentlig vil du til sidst ikke løbe tør for vejret ved at skubbe hårdere. Det var præcis, hvad vi troede.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Der kan være sandhed i det, men desværre er denne logik mangelfuld. Det bekæmper symptomet i stedet for at løse problemet i sin kerne. Efter at have opdaget åndedræts træning og set de utrolige resultater, besluttede vi at gøre det tilgængeligt for enhver atlet over hele kloden.

Når vi så de fordele, som atleter kunne få, besluttede vi at tage det til offentligheden, så alle, der nogensinde er løbet tør for åndedræt, kan nu nyde fordelene ved vejrtrækningstræning hver dag.

 

Mål din lungefunktion

 

Airofit begynder med at måle din nuværende vitale kapacitet og åndedrætsstyrke for at skræddersy al træning til dig specifikt.

 

Tilføj modstandstræning

 

Ligesom anden muskeltræning tilføjer Airofit modstand til dine vejrtrækningsmuskler for at forbedre effektivitet og udholdenhed.

 

Sørg for korrekt træning

 

App giver dig live feedback og vejledning, der sikrer, at alle øvelser udføres korrekt og fremskridt.

 

Forbedre din vejrtrækning

 

Åndedrætsmuskler reagerer på træning som enhver anden muskelgruppe ved at blive hurtigere, stærkere og mere effektiv.

 

 

Gammel viden bragt ind i det 21. århundrede

Videnskaben om vejrtrækning er ikke ny. Former med vejrtrækningstræning kan spores tusinder af år tilbage. Vi har taget den viden og gjort den forståelig og tilgængelig for alle.

 

Forbedret åndedrætsstyrke

Stærkere vejrtrækningsmuskler gør det muligt for atleter på alle niveauer at forbedre deres præstationer i høj intensitet såvel som i udholdenhedssport. Træning af dine vejrtrækningsmuskler, primært membranen, forlænger tiden, indtil de træthed, og forlænger derved iltforsyningen til muskler, der bruges under træning.

 

Øget tilgængelig lungekapacitet

Airofit forbedrer din vital kapacitet, hvilket er den faktiske mængde luft, du kan komme ind og ud af lungerne. Ved at strække din membran og interkostale muskler kan du reducere restvolumen og øge mængden af anvendelig luft. Dette er selvfølgelig interessant for atleter såvel som patienter med astma eller KOL.

 

Øget anaerob tærskel

For at arbejde hårdere kræver vores muskler mere energi, end der kan produceres ved hjælp af ilt. Vores kroppe kan ikke levere nok ilt til så høj ydeevne. At vænne dine muskler til et iltfattigt miljø sikrer langvarig evne til at udføre ved høje intensiteter i længere perioder.

 

Nedsat stressniveau, forbedret opmærksomhed og afslapning

Meditative vejrtrækningsmønstre stimulerer din vagusnerv, så du kan opnå bedre afslapning. Fra dem, der har brug for at øge opsvinget mellem sportsbegivenheder, til dem, der arbejder i stressede miljøer og har brug for at slappe af efter lange dage på kontoret.

 

Airofit-konceptet er testet og bevist

AMBU International har gennemført en klinisk undersøgelse af effekten af Airofit på træningspræstationen. Undersøgelsen var baseret på ekspiratorisk og inspirerende modstandstræning. Ydeevneeffekten blev målt i en standard Cooper-løbetest før og efter et to-måneders forsøg. 68 mennesker blev opdelt i 3 grupper, som tilbragte 8 ugers træning med forskellige modstandsniveauer.

Gruppe 1 var en kontrolgruppe og trænet næsten uden modstand -0,5%. Gruppe 2 trænede med 33% modstand, mens gruppe 3 havde den vanskelige opgave at 50% modstandstræning. Resultaterne viser, at de i gruppe 1 (kontrolgruppe) øgede deres præstationer med 0,5%, gruppe 2 forbedredes med 8% og gruppe 3 forbedrede atletisk præstation med 15%. Dette beviser, at jo højere træningsintensiteten ved hjælp af Airofit, jo stærkere bliver brugerens åndedrætsmuskler, hvilket muliggør højere ydeevne.

Læs hele undersøgelsen her


SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Airofit forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Airofit, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!