Amazfit

Amazfit

Amazfit er en del af Huami Technology, der blev grundlagt i 2013. Virksomheden er børsnoteret på New York Stock Exchange (NYSE) i USA som den første smart-hardware-virksomhed fra Kina, der er kommet ind på det amerikanske kapitalmarked.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Deres mission er at skabe en forbindelse mellem sundhed og teknologi. Med en strategi, de kalder ”chip + enhed + cloud”, tilbyder Huami chips, smarte bærbare enheder og cloud-sundhedstjenester, der skaber et globalt sundhedsøkosystem.

 

Med fremragende design og håndværk har Amazfit smartwatch-produkter vundet mange priser, såsom den tyske iF Industrial Design Award og Red Dot Design Award.
 
I øjeblikket har Amazfit-produkter ramt markederne i mere end 70 lande og regioner, herunder USA, Tyskland og Japan. Ifølge en IDC global sporingsrapport om bærbare enheder, hævdede Amazfit ure i første halvdel af 2020 den største andel af markedet for voksne ur i Italien, Spanien, Indien og andre lande og regioner og var også blandt de bedste produkter i Kina. , Tyskland, Frankrig, Rusland og Brasilien.
 

Stort udvalg af Amazfit produkter hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder således et stort udvalg af produkter fra Amazfit, og du finder med garanti noget, der falder lige i din smag og som samtidig opfylder alle dine ønsker og behov.  Vi står desuden altid klar med et godt Amazfit tilbud, som giver dig mulighed for at komme herfra med dit yndlings Amazfit produkt, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Amazfit produkter her på siden, og find dine favoritter allerede i dag.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Amazfit forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Amazfit, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!