American Crew

American Crew

American Crew - hårpleje, hudpleje og styling til mænd!

American Crew er blandt de førende brands, der viser vejen indenfor styling og pleje produkter til mænd. Med passion og engagement for herre grooming, er det American Crews mission at bringe mænd ind i salonerne og uddanne og vise dem hvordan de bringer personlig stil ind i deres dagligdag.

American Crew anerkender det stigende antal af mænd der går op i deres udseende og gør noget for at vise sig fra deres bedste side. Derfor har de skabt en bred serie af maskuline plejeprodukter der dækker enhver mands behov. Du kan være sikker på at finde noget der passer til din stil hvad enten det er hudpleje, hårpleje, barbering eller styling du har brug for, så har American Crew noget der passer til enhver smag.

American Crew er en stilren serie af salon produkter i høj kvalitet, der både har et maskulint udseende og duft, skabt til den moderne mand, der går op i hvordan han ser ud og hvordan andre opfatter ham. Produkterne er designet så de passer ind i enhver dagligdag, hvad enten du er på farten, til sport eller bare mere stille og rolig.

American Crew serien består af 3 forskellige linjer. Style, Hair & Body Care samt Shave serien.

  • I American Crew Style serien finder du mange forskellige typer af produkter, såsom voks, paste, sprays, gels og clays. Det er her du finder deres utrolig populære American Crew Fiber, der er deres bedst sælgende stylingprodukt. American Crew Fiber er ikke kun en bestseller, den har blandt andet vundet flere internationale priser og awards.
  • American Crew Hair & Body Care rummer blandt andet parfume og diverse plejeprodukter til hår og krop, der hver især behandler et specifikt "problem".
  • I American Crew Shave serien finder du super lækre produkter der plejer og beskytter huden før, under og efter barbering.

American Crew er imod dyreforsøg og tester ikke deres produkter på dyr.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72