American Crew

American Crew

American Crew - hårpleje, hudpleje og styling til mænd!

 

American Crew er blandt de førende brands, der viser vejen indenfor styling og pleje produkter til mænd. Med passion og engagement for herre grooming, er det American Crews mission at bringe mænd ind i salonerne og uddanne og vise dem hvordan de bringer personlig stil ind i deres dagligdag.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

American Crew anerkender det stigende antal af mænd der går op i deres udseende og gør noget for at vise sig fra deres bedste side. Derfor har de skabt en bred serie af maskuline plejeprodukter der dækker enhver mands behov. Du kan være sikker på at finde noget der passer til din stil hvad enten det er hudpleje, hårpleje, barbering eller styling du har brug for, så har American Crew noget der passer til enhver smag.

 

American Crew er en stilren serie af salon produkter i høj kvalitet, der både har et maskulint udseende og duft, skabt til den moderne mand, der går op i hvordan han ser ud og hvordan andre opfatter ham. Produkterne er designet så de passer ind i enhver dagligdag, hvad enten du er på farten, til sport eller bare mere stille og rolig.

 

American Crew serien består af 3 forskellige linjer. Style, Hair & Body Care samt Shave serien.

 

  • I American Crew Style serien finder du mange forskellige typer af produkter, såsom voks, paste, sprays, gels og clays. Det er her du finder deres utrolig populære American Crew Fiber, der er deres bedst sælgende stylingprodukt. American Crew Fiber er ikke kun en bestseller, den har blandt andet vundet flere internationale priser og awards.
  • American Crew Hair & Body Care rummer blandt andet parfume og diverse plejeprodukter til hår og krop, der hver især behandler et specifikt "problem".
  • I American Crew Shave serien finder du super lækre produkter der plejer og beskytter huden før, under og efter barbering.

American Crew er imod dyreforsøg og tester ikke deres produkter på dyr.

 

Brandet, American Crew, blev grundlagt i 1994 af den amerikanske stylist, David Raccuglia. David har altid haft fingeren på pulsen og en forståelse for, hvor trenden var på vej hen. Han forudså ret tidligt, at den moderne mand ville begynde at gå mere op i sit udseende, sin fremtoning og sit personlige velvære. David brugte derfor sine mange års erfaring og sin passion til at udvikle American Crew, der tog markedet med storm, og er den dag idag et af de førende brands på verdensplan. David har formået at forene design og kvalitet, der udmunder i målrettede produkter, som imødekommer enhver mands behov for intensiv hår- og hudpleje, samt perfekt maskulin styling.

 

Stort udvalg af produkter fra American Crew hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra American Crew, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores American Crew produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være American Crew forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af American Crew, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!