Amika:

Amika:

Amika: Naturlige hårprodukter i højeste kvalitet

 

Amika: er et mærke der vægter det naturlige højere end noget andet. Der bliver arbejdet hårdt på at finde de bedste kombinationer af naturlige ingredienser, så stylingen af dit hår bliver en så positiv oplevelse som muligt. Navnet Amika: stammer fra Latin og betyder veninde, dette ligger godt i spænd med hvordan produkterne forkæler dit hår. Meningen med dette brand er at det skal være dit hårs bedste veninde, og dette kommer tydeligt til udtryk gennem det eksklusive indhold, samt det smukke design!

 

 

Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2

 

Amika: tilbyder mange forskellige produkter inden for hårpleje. De mest populære produkter fra Amika: er uden tvivl deres Perk Up Dry Shampoo og Undone Texture Spray! Disse produkter har fået masser af international anerkendelse og har været med til at få mange professionelle fagfolk til at få øjnene op for deres produkter.

 

Derudover er det generelt deres styling og reparerende produkter der har fået rosende ord med på vejen. Amika: Styling produkter er nogle af de mest populære blandt professionelle fagfolk i udlandet, og dette er en trend der langsomt finder vej til de danske frisører. De har et bredt udvalg af masker og leave-in produkter som med naturlige ingredienser går ind og genopbygger hårets struktur. De naturlige ingredienser der bruges vælges altid ud fra deres kvaliteter og indhold af vitaminer og mineraler.

 

Amika: Shampoo og Conditioner er ligeledes i en klasse for sig selv. De efterlader håret rent og blødt, og sørger for håret er renset fuldstændigt uden at irritere hovedbunden. Ved brug af Amika: produkter kan du være helt sikkert på at du ikke påfører laboratorie udviklede molekyler i hovedbunden.

 

Alle deres produkter er vegan-venlige og fri for parabener samt farvestoffer, og der bliver generelt arbejdet hen imod at ingen forbrugere slår ud på deres produkter.

 

Vegan venlige hårprodukter Hvad betyder det når et produkt er vegan venligt? 

 

Stort udvalg af produkter fra Amika: hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Amika:, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Amika: produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Amika: forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Amika:, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!