Amisa

Amisa

Amisa produkterne er skabt til at skille sige ud fra mængden. Amisa ved at alle mennesker er forskellige og tilbyder derfor forskellige produkter, så der er til enhver krop og smag. Det er sunde og nærende økologiske produkter der blandt andet også tager hensyn til de forskellige behov der findes og giver forbrugere med særlige allergier eller ønsker flere valgmuligheder. Én ting er dog vigtigt for Amisa, og det er smagen - de går aldrig på kompromis med smagen.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Amisa er lavet til at være lidt anderledes.

De forstår, at hver krop er unik, så de skaber mad til at passe individer. Deres produkter kombinerer ro i sjælen med ren fornøjelse, hvilket gør Amisa til det perfekte valg for det liv du leder. Dette er mad, der passer til dig.

Amisa-mærket giver næringsrige, sunde økologiske fødevarer, der passer til forbrugere med særlige kostbehov.

Alle Amisa Gluten-frie produkter testes batch for gluten - så du kan stole på og nyde dem. Deres fødevarer undgår brug af tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og kemiske pesticider.

Samtidig med at du sørger for dine særlige kostbehov, glemmer vi aldrig, at mad skal nydes, så ved at bruge de bedste ingredienser, der ikke er renset, hvor det er muligt, leverer deres produkter altid god smag.