Annemarie Börlind

Annemarie Börlind

Annemarie Börlind har i mere end 50 år udviklet kosmetik fra økologisk dyrkning. Produkterne er meget effektive og godkendt på baggrund af kliniske tests og også hudvenlige. Ved fremstillingen anvendes udelukkende naturlige indholdsstoffer, som danner en naturlig, diskret bouquet. Der anvendes ingen dyreekstrakter, råoliederivater og silikone. Annemarie Börlind engagerer sig overalt i verden i socio-økologiske projekter. Hendes eget forskningsteam søger efter nye virkestoffer i naturen, som er egnet til pleje af huden.

Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Stort udvalg af produkter fra Annemarie Börlind hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Annemarie Börlind, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Annemarie Börlind produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Annemarie Börlind forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Annemarie Börlind, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!