Argandia

Argandia

Vi er stolte af at kunne præsentere en naturlig og EcoCert-certificeret Fair Trade hudplejeserie, ARGANDIA. Argandiaserien består af en ansigtspleje og kropspleje serie med Arganolie og en anti-aging serien med Opuntia (kaktusfigenolie).

Serien stammer fra Frankrig og har der eksisteret i mere end 10 år. Der bruges ingen parabener, syntetiske duftstoffer farve- eller konserveringsmidler. En stor del af ARGANDIA serien er baseret på 3 forskellige lækre dufte, nemlig Appelsinblomst, Rose og Amber.

 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Der er mange års erfaring indenfor naturlig og økologisk hudpleje bag importen til Danmark, der var ét af de allerførste lande der blev eksporteret til.
"Der er testet og afprøvet mange forskellige mærker gennem tiden, og vi blev så dybt begejstrede for ARGANDIA's produkter, at vi bare måtte have denne skønne serie til Danmark. Prøv selv og mærk forskellen!" 

Stort udvalg af produkter fra Argandia hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Argandia , hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Argandia produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Argandia forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Argandia, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!