Australian Bodycare

Australian Bodycare

Australian Bodycare er førende indenfor problemløsende hudplejeprodukter baseret på en høj kvalitet af den naturlige og aktive ingrediens Tea Tree Oil (Melaleuca alternifolia). Olien har i århundereder været - og er stadig kendt for sine svampe- og bakteriedræbende egenskaber, samtidig med at den hjælper huden med at genoprette sin naturlige bakterieflora. Olien bliver brugt til behandling af mange forskellige hudproblemer, herunder irriteret hud, tør hud, insektstik, svampeinfektioner og uren hud.

 

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Australian Bodycare er repræsenteret i mere end 15 lande og har hovedkontor og produktion i Vissenbjerg på Fyn. Alle produkter er således både udviklet og produceret i Danmark. Virksomheden er GMP-kosmetik godkendt og er altid opdateret med den nyeste viden om hudpleje og ingredienser.

 

Australian Bodycare har været førende inden for problemløsende hudpleje siden 1992. Vi har holdt fast i samme vision, som vi oprindeligt blev grundlagt på: At være førende inden for problemløsende hudpleje og hjælpe danskerne til en bedre livskvalitet.

 

Hemmeligheden bag problemfri hud findes i Australiens skønne natur og har været kendt af de australske aboriginals igennem generationer, nemlig Tea Tree Oil. Naturens hemmelige våben er også tilgængeligt til din plejerutine hjemme på badeværelset. Australian Bodycare har udviklet en række produkter med Tea Tree Oil, som uden at irritere huden effektivt hjælper og forebygger diverse hudproblemer.

 

Stort udvalg af produkter fra Australian Bodycare hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Australian Bodycare, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Australian Bodycareprodukter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Australian Bodycareforhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Australian Bodycare, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!