Avalon Organics

Avalon Organics

Alle Avalon Organics produkter er lavet på planteolier, ekstrakter, juicer samt æteriske olier. Samtidig har Avalon Organics et meget højt indhold af økologisk aloe vera juice i alle sine produkter, hvilket bidrager til at huden og håret får tilført fugt og pleje.

Avalon Organics produkter er certificeret NSF, som sikrer forbrugeren at alle Avalons produkter er minimum 70 % økologiske. Certifikatet er givet af en non-profit organisation, hvilket giver sikkerheden for at man trygt kan stole på ægtheden.

Derudover er alle Avalons produkter VEGANSKE og GLUTENFRI og uden kunstig parfume, phtalater, parabener, silicone eller andet unødvendig kemi. Alle Avalons shampooer og balsamer er tilsat quinoa-protein, som naturligt går ind i håret og styrker hvert enkelt hårstrå.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Avalon Organics har som en af de grundlæggende parter indgået en kampagne om at støtte udsatte piger i udviklingslande, som kommer fra fattige kår. Målet med denne kampagne er at give uddannelse til nogle af de 31 millioner piger, som lever under fattigdomsgrænsen, så de kan komme videre i deres liv og åbne døre for en lysere fremtid for dem. Pigerne bliver støttet til at få en uddannelse og få muligheden for at komme videre i deres liv. Programmet hedder CARE® og hver gang du køber et Avalon produkt, så bidrager du med til at hjælpe tusindvis af fattige piger til at få en uddannelse og komme ud af deres fattigdom.

Læs mere om projektet her