Badeanstalten

Badeanstalten

Er hverdagen stressende, fødderne trætte og kroppen anspændt? Så har Badeanstalten helt sikkert løsningen til dig! De mange produkter fra Badeanstalten har plejende egenskaber, mens de mange dejlige aromaer giver en afslappende følelse i kroppen. Den perfekte afslutning på en lang og stressende dag.

Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2

Lækre badeprodukter fra Badeanstalten

Badeanstalten har udviklet og fremstillet hudprodukter, som kan anvendes i badet. Produkterne er skønne at anvende, når hverdagen er stressende, fødderne trætte og kroppen anspændt. De mange dejlige aromaer giver dig en afslappende og ren følelse.

Badeanstaltens produkter fremstilles uden anvendelse af parabener og mineralske olier. 

Ingredienserne er ganske rene og naturlige, når de udtrækkes af urter, honning eller findes i naturlige olier. Derfor er disse sæbeprodukter sunde for din krop, og kvaliteten og effektiviteten er helt i top.

Badeanstalten gør det muligt for dig at forkæle dig selv med en spa-oplevelse hjemme. Tag et fodbad med en skøn aromatisk fodbadesalt, og smør herefter dine fødder med den lækre fodcreme, som gør dem dejligt bløde.

De mange produkter kan også være den helt perfekte venindegave.

Stort udvalg af produkter fra Badeanstalten hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Badeanstalten, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Badeanstalten produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Badeanstalten forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Badeanstalten, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!