Beard Monkey

Beard Monkey tilbyder produkter, der er specielt fremstillet til at pleje skæg og moustache. Produkterne er velduftende og indeholder næringsrige ingredienser, som for eksempel arganolie og sheasmør. Hos NordicFeel finder du blandt andet Beard Monkeys moustachevoks og skægolie, som gør skægget enkelt at pleje og forme. I vores sortiment findes desuden en skægshampoo og en herlig shower gel.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Varemærket Beard Monkey stammer fra Sverige, og fremstiller produkter til mænd. Brandet er udviklet i samarbejde med barberer med henblik på at skabe rigtig gode produkter, der både kan style og samtidig have en plejende effekt. Sortimentet omfatter alt fra shampoo og balsam til dit skæg, til dagcreme og ansigtsrens. Udvalget vokser kontinuerligt, så flere kan nyde den brede vifte af herlige produkter af høj kvalitet. 

 

Stort udvalg af produkter fra Beard Monkey hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Beard Monkey, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Beard Monkey produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Beard Monkey forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Beard Monkey, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!