Biomixtur

Dette produkt kan anvendes til denne kedelige sygdom der ikke kun er alvorlig, men også meget lumsk, for symptomerne er forskellige fra patient til patient. Lammelser, smerter eller træthed. Det er en sygdom, som er umådelig svær at diagnostisere. Kommer man sent igang med behandlingen er den meget svær - nogle gange umuligt - at kurere.

 

Vi tilbyder dette økologisk middel, der kan reducere risikoen for flåtbid. 7000 danskere får hvert år borrelia - det tal vil vi være med til at reducere.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Danmarks farligste dyr

Hvornår ?

Flåten er aktiv fra tidligt forår til sent efterår, blot temperaturen er over 4 -5 grader.

 

Hvor ?

Flåter er afhængige af høj luftfugtighed og findes derfor nede i vegetationen og gerne i skyggen. De trives i områder med mange nedfaldne blade, som f.eks i bøgeskov. De sidder på lur på et græsstrå medforbenene strakt ud parat til at gribe ud efter dig, når du kommer forbi.

 

Flåtens udvikling

Flåtens livscyklus har tre stadier: Larve, nymfe og fuldt udviklet flåt. Flåten skal bruge et blodmåltid for at komme fra et stadie til det næste. Flåtlarven suger typisk blod hos mus, fugle, pindsvin, egern eller harer. Nymfer og fuldt udviklede flåter suger blod hos større pattedyr som hunde, katte, hjorte – og altså også hos mennesker.

 

Er flåter farlige ?

Flåten kan overføre bakterier, der hos mennesker kan give borrelia og andre alvorlige infektionssygdomme. Hvert år får omkring 7.000 danskere flåt-overførte infektionssygdomme.

 

Hvor bider flåter sig fast?

Flåten søger hen imod varme og fugtige steder som nakke, lyske, knæhase, bag øret eller i håret. Hos børn vil den ofte sidde højt, så forældre bør tjekke børn for flåtbid i hårgrænsen, bag ørerne og i nakken.

 

Er der kommet flere flåter ?

I Danmark er rådyr den vigtigste fødekilde for flåter. Siden 1985 er rådyrbestanden 5-doblet. Det er primært derfor, at der også er kommet fem gange så mange flåter. De stigende temperaturer ses også somen faktor.

 

Hvordan beskytter jeg mig ?

Fysisk beskyttelse opnår du ved at tage strømperne uden på bukserne og eventuelt bruge gummistøvler. Tag lyst tøj på. Så er flåterne nemmere at få øje på. Brug biomixturs flåtspray. Tjek altid grundigt for flåter, når du har været ude i naturen.

 

Hvis jeg er blevet bidt - hvad så ?

Finder du en flåt, skal den fjernes med et flåtkort eller en flåttang. Spørg på apoteket. At munddelen sidder tilbage betyder ikke noget. Rens såret. Smør aldrig noget på en flåt. Du må heller ikke dreje den, du risikerer øget risko for smitte. Tegn en ring rundt om bidstedet for at iagttage, om det røde område bliver større. Får du feber eller influenzalignende symptomer, - så er det direkte til lægen!

 

Fakta om biomixturs flåtspray

Sprayen reducerer risikoen for flåtbid og dermed også for infektionssygdomme. Den er økologisk, nem at bruge og sprayes direkte på huden eller på tøjet, inden turen går ud i naturen. Det er ikke farligt at nyde naturen, men det er klogt at beskytte sig.

 

Stort udvalg af produkter fra Biomixturhos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Biomixtur, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Biomixtur produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Biomixtur forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Biomixtur, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!