Blackroll

Blackroll

Blackroll er høj kvalitet og brugervenlighed på første klasse. 

Restitution er vigtigt for at få det maksimale ud af din træning. For at opnå den bedste restitution kan selv myofascial frigørelse (SMR - self myofascial release) eller "selv massage" bedrage. Blackroll er hårdere end en almindelig foamroll, hvilket giver en dybdegående effekt, og befrier brugeren for muskelspændinger og smerte. Færre muskelspændinger betyder øget mobilitet og fleksibilitet og derfor højere ydeevne og forbedret præstation. Blackroll kan bruges både før og efter træning. Bruger du blackroll før træning vil du øge din blodcirkulation og derved få mere ilt- og næringsholdigt blod transporteret ud til musklerne.  Ligeledes hjælper en øget blodcirkulation også på at affaldsstoffer fjernes fra muskler, celler og huden. 

Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2

Atleter i alle forskellige sportsgrene bruger BLACKROLL®-produkter til træning og regenerering. Vores produkter hjælper dem med at forbedre ydeevnen, at lindre spændinger og tilskynde til cirkulation og blodgennemstrømning.Atleter i alle forskellige sportsgrene bruger BLACKROLL®-produkter til træning og regenerering. Vores produkter hjælper dem med at forbedre ydeevnen, at lindre spændinger og tilskynde til cirkulation og blodgennemstrømning.


BLACKROLL® blev oprindeligt udviklet til at give atleter et smart værktøj til selv myofascial behandling (SMT = "self myofascial teknikker"). Men i de senere år introducerede flere og flere coaches, atleter og sportsforskere BLACKROLL® også i deres funktionelle træning. 

 

 

 

 

Blackroll kan også bruges til at træne balance og stabilitet. Blackrolls produkter findes i mange varianter, hvor du bruger din egen krops vægt og styrke til at forbedre muskler og øge blodcirkulationen. 

 

Fordelene ved at bruge et Blackroll produkt er mange - øget fleksibilitet, mobilitet og ydeevne - forebyggelse af muskelspændinger - mindre risiko for skader pga. overbelastende muskler. - øget blodcirkulation - styrket balance og coremuskler og derved bedre holding - øget velvære. 

 

Blackroll kan bruges af alle uanset alder og fysiskeformåen. 

 

Balckroll er ideel til anvendelse i fysioterapioutske behandlinger. 

 

Blackroll er lavet af 100% genanvendelige materialer og er fri for problematiske kemikalier.  Alle Blackroll produkter er vandfaste, lette, kompakte og nemme at rengøre. All produktion af Blackroll foregår i Tyskland. Produktionen er energi effektiv. 

 

Virksomheden Blackroll blev etableret i 2007 af tyskeren Jürgen Dürr. Frem til 2007 var der ikke et 100% professionelt foam roller produkt på det europæiske marked. Det lavede Jürgen Dürr om på og grundlage Blackroll, som siden da, har produceret verdens førende foam roller. En af kvaliteterne hos Blackroll, er at de ikke går på kompromis med kvaliteten. 

 

VIDEN

Vi er midt i et vigtigt paradigmeskifte inden for medicinsk videnskab. Fascia, det bindevæv, der omgiver muskler, knogler og organer, er længe blevet betragtet som ubrugelig beklædning. Ny forskning udfordrer denne opfattelse. Forskere overalt i verden opdager den enorme betydning af vores bindevæv med hensyn til bevægelse, smerte, kropsbevidsthed og generel sundhed.Vi er midt i et vigtigt paradigmeskifte inden for medicinsk videnskab. Fascia, det bindevæv, der omgiver muskler, knogler og organer, er længe blevet betragtet som ubrugelig beklædning. Ny forskning udfordrer denne opfattelse. Forskere overalt i verden opdager den enorme betydning af vores bindevæv med hensyn til bevægelse, smerte, kropsbevidsthed og generel sundhed.

 

Gennembrud i medicin og (pro) sport har vist, at veluddannede, elastiske fascier er afgørende for ens sundhed og velvære. Skader, ardannelse og betændelse i fasciae kan omvendt føre til smerter og en række sygdomme. Forskere, læger, fysioterapeuter og atletiske trænere deler deres viden om dette nye felt på de følgende sider. Læs videre, hvis du gerne vil lære mere om følgende spørgsmål:


Hvordan kan jeg forhindre spændingshovedpine og stramme muskler?

Hvordan kan jeg lindre kroniske smerter?Hvordan kan jeg bruge BLACKROLL® til at træne fasciae under fysisk genoptræning?

Hvordan kan jeg bruge BLACKROLL®-produkterne i min sportsspecifikke træning?

 

 

Stort udvalg af Blackroll produkter hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder således et stort udvalg af produkter fra Blackroll , og du finder med garanti noget, der falder lige i din smag og som samtidig opfylder alle dine ønsker og behov. Vi står desuden altid klar med et godt Blackroll tilbud, som giver dig mulighed for at komme herfra med dit yndlings Blackroll produkt, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Blackroll produkter her på siden, og find dine favoritter allerede i dag.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Blackroll forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Blackroll, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!