Blackroll

Blackroll

Livet handler om indbyrdes afhængighed. For at udøve godt skal du også tage pauser. For at blive stærkere har du brug for træning og restitution

Livet handler om indbyrdes afhængighed. For at yde det optimalet skal du også tage pauser. For at blive stærkere har du brug for træning og restitution. For at yde det optimale har du brug for en god natte søvn.

 

Disse indbyrdes afhængigheder gør livet til det, det er. Selvom vi ofte undervurderer dem, er de vigtige. Der er så mange i vores krop: søvn, bevægelse, ernæring, cirkulation, muskelydelse, koncentration - de er alle sammen forbundet. Og det er det, der driver os som en virksomhed. Vi har gjort det til vores mission at hjælpe dig og andre med at harmonisere disse og bringe dem i balance ved at bruge vores produkter og tjenester. For os begyndte det hele med forbindelserne mellem et bindevæv kendt som fascia og muskelydelse - som på det tidspunkt var næsten ukendt. Derfor udviklede vi den første BLACKROLL®. Det er siden blevet en klassiker - og mange andre produkter, der er specielt designet til fascien, har fulgt i dens fodspor. Ikke kun for elite- og hverdagsatleter - men også for dem, der leder efter en måde at slappe af eller gå rundt i deres daglige liv uden smerter.

Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2

FASCIAE - DEN OFTE Ukendte nøgle til forbedring af ydeevne og smertelindring.

 

Fasciae er et af bindevæv, der omgiver og gennemsyrer enhver muskel, knogle, nerve og organ i kroppen. De former vores krops struktur, er vores største sensoriske organ og har en enorm indflydelse på vores evne til bevægelse, vores kropsholdning og vores følsomhed over for smerte. I de senere år har forskning i fasciaeh opdaget, at hvad vi har tendens til at tænke på som ømme muskler, faktisk er ømme fasciae. Fascia træning er bevist at hjælpe med at reducere varigheden af ​​muskelsårhed. Fasciae er i stigende grad fokus for videnskabelig forskning, der understøttes af mange læger og terapeuter.

 

Vi tilbyder en bred vifte af produkter designet til at lindre smerter, fremme sundhed og velvære og øge ydeevnen i din hverdag. Bedst af alt: Du kan bruge dem til at hjælpe dig selv. Efter træning og til at slappe af dine muskler her og der. For en varig forbedring af din kropsholdning, effektiv opvarmning og træning og endda for en bedre nats søvn. Vores tilgang styres altid af livet: vi undersøger de indbyrdes afhængigheder, der muliggør eller forhindrer et aktivt, smertefrit liv og ser efter de rigtige løsninger. Vi arbejder tæt sammen med forskere, medicinske fagfolk, terapeuter og atleter. Fremstillingen af ​​vores produkter styres ligeledes af livet - ved hjælp af sikre råmaterialer og processer. De anvendte materialer i fascia-rullen har for eksempel været brugt i den medicinske industri og fødevareindustrien i mange år. Vi prioriterer ansvarlig produktion for at fremme varig harmoni mellem mennesker og økosystemer.

 

 

 

 

Blackroll kan også bruges til at træne balance og stabilitet. Blackrolls produkter findes i mange varianter, hvor du bruger din egen krops vægt og styrke til at forbedre muskler og øge blodcirkulationen. 

 

Fordelene ved at bruge et Blackroll produkt er mange - øget fleksibilitet, mobilitet og ydeevne - forebyggelse af muskelspændinger - mindre risiko for skader pga. overbelastende muskler. - øget blodcirkulation - styrket balance og coremuskler og derved bedre holding - øget velvære. 

 

Blackroll kan bruges af alle uanset alder og fysiskeformåen. 

 

Balckroll er ideel til anvendelse i fysioterapioutske behandlinger. 

 

Blackroll er lavet af 100% genanvendelige materialer og er fri for problematiske kemikalier.  Alle Blackroll produkter er vandfaste, lette, kompakte og nemme at rengøre. All produktion af Blackroll foregår i Tyskland. Produktionen er energi effektiv. 

 

Virksomheden Blackroll blev etableret i 2007 af tyskeren Jürgen Dürr. Frem til 2007 var der ikke et 100% professionelt foam roller produkt på det europæiske marked. Det lavede Jürgen Dürr om på og grundlage Blackroll, som siden da, har produceret verdens førende foam roller. En af kvaliteterne hos Blackroll, er at de ikke går på kompromis med kvaliteten. 

 

VIDEN

Vi er midt i et vigtigt paradigmeskifte inden for medicinsk videnskab. Fascia, det bindevæv, der omgiver muskler, knogler og organer, er længe blevet betragtet som ubrugelig beklædning. Ny forskning udfordrer denne opfattelse. Forskere overalt i verden opdager den enorme betydning af vores bindevæv med hensyn til bevægelse, smerte, kropsbevidsthed og generel sundhed.Vi er midt i et vigtigt paradigmeskifte inden for medicinsk videnskab. Fascia, det bindevæv, der omgiver muskler, knogler og organer, er længe blevet betragtet som ubrugelig beklædning. Ny forskning udfordrer denne opfattelse. Forskere overalt i verden opdager den enorme betydning af vores bindevæv med hensyn til bevægelse, smerte, kropsbevidsthed og generel sundhed.

 

Gennembrud i medicin og (pro) sport har vist, at veluddannede, elastiske fascier er afgørende for ens sundhed og velvære. Skader, ardannelse og betændelse i fasciae kan omvendt føre til smerter og en række sygdomme. Forskere, læger, fysioterapeuter og atletiske trænere deler deres viden om dette nye felt på de følgende sider. Læs videre, hvis du gerne vil lære mere om følgende spørgsmål:


Hvordan kan jeg forhindre spændingshovedpine og stramme muskler?

Hvordan kan jeg lindre kroniske smerter?Hvordan kan jeg bruge BLACKROLL® til at træne fasciae under fysisk genoptræning?

Hvordan kan jeg bruge BLACKROLL®-produkterne i min sportsspecifikke træning?

 

 

Stort udvalg af Blackroll produkter hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder således et stort udvalg af produkter fra Blackroll , og du finder med garanti noget, der falder lige i din smag og som samtidig opfylder alle dine ønsker og behov. Vi står desuden altid klar med et godt Blackroll tilbud, som giver dig mulighed for at komme herfra med dit yndlings Blackroll produkt, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Blackroll produkter her på siden, og find dine favoritter allerede i dag.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Blackroll forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Blackroll, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!