Bluetens

Bluetens

Bluetens er en trådløs og kompakt muskelstimulator. Stimulatoren kan oprette forbindelse med den gratis App via Bluetooth. Appen tilbyder mere end 100 programmer for 15 forskellige kropsdele.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Bluetens er en muskelstimulator som passer ind i elektroterapi. Arbejde eller stres kan give ophav til spændninger i kroppen. Muskler kan føles stive og begynde at gøre ondt. Muskelsmerter kan også opstå på grund af (intensiv) sportsudøvelse, hvor musklerne kan tage skade eller blive overanstrenge. Ved brug af elektroterapi som giver små shots af strøm til musklerne, kan spændningerne opløses og således reduceres smerter og muskelvæv kan restaureres. Elektroterapi bruger også hyppigt til at reducere overfølsomhed og forbedre muskelstyrke.

Bluetens er en lille, kompakt og nem måde at bruge muskel stimulation på, og kan opereres ved hjælp af Bluetens appen (kompatibel med Android og iOS).

 

Hvorfor er Bluetens egnet til elektroterapi?

 

Behandlingen føles naturlig

 

Bluetens muskelstimulator føles ligesom naturlig behandling som gør muskler afslappede og styrker dem.

 

Lindrer smerte umiddelbart

 

Ved at stimulere særlige nerver, undgår Bluetens beskeder om smerte, hvilket gør at smertesignaler tager længere tid om at nå hjernen.

 

Støtter atleter

 

Der er ingen forskel på top atleter eller amatører, Bluetens er effektiv for alle sportsudøvere når det har at gøre med helbredelse og styrkelse af muskler.

 

Specifikationer Bluetens app:

 

  • Forbindes via Bluetooth
  • Mulighed for at gemme programmer, selv uden en smartphone
  • En indbygget kalender gør det muligt at planlægge en behandling
  • Gem og find favorit programmer hurtigt og nemt
  • Start en behandling med Bluetens
  • Vælg en af de 15 forudindstillede kropsdele, ved at dreje på glideskiven

Vælg et passende program. Programmerne er fremstillede af professionelle indenfor sundhed.

Start behandling! Placér elektroderne på kroppen ved at følge instrukserne i brugermanualen. Forbindelse oprettes mellem stimulatoren og Appen via Bluetooth.

 

Stort udvalg af Bluetens produkter hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder således et stort udvalg af produkter fra Bluetens , og du finder med garanti noget, der falder lige i din smag og som samtidig opfylder alle dine ønsker og behov. Vi står desuden altid klar med et godt Bluetens tilbud, som giver dig mulighed for at komme herfra med dit yndlings Bluetens produkt, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Bluetens produkter her på siden, og find dine favoritter allerede i dag.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Bluetens forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Bluetens, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!