Boody

Boody

BÆREDYGTIG ØKOLOGISK DYRKNING

Ingen pesticider. Ingen insekticider. Ingen brug af vækstfremmer.

Dyrkes uden brug af kunstvanding

Kommerciel dyrkning af bambus kræver kun regnvand - og al vand, der anvendes i produktionsprocessen, bliver genanvendt.

Forbedrer luftkvaliteten

En bambusplantage producerer 30% mere ilt end et tilsvarende areal beplantet med træer, og optager endda også mere Co2 og drivhusgasser.

Hurtigvoksende og i stand til at forny sig selv

Bambus er verdens hurtigst voksende træagtige plante - enkelte arter kan vokse op mod én meter om dagen! Derfor er det muligt hele tiden at høste nye stammer.

 

DET SUNDE VALG

Bakterie- og svampedræbende

Bambus har fra naturens side bakterie- og svampedræbende egenskaber, som bevares gennem hele fabrikationsprocessen og selv efter gentagen vask. Det er samtidig disse egenskaber, som gør Boody’s produkter lugtafvisende.

 

Allergivenlig

Bambus er især velegnet til personer med symptomer på eksem og psoriasis samt personer med ekstra følsom hud.

Åndbar & svedtransporterende

Bambusfibrene består af mikroskopiske huller, som sørger for ventilation, så fugten trækkes væk fra kroppen, og huden bliver i stand til at ånde.

 

DET KOMFORTABLE VALG

Silkeblødt

Bambus har en lethed og en uovertruffen blødhed, som gør det til en drøm at have på tæt mod huden.

Termoregulerende

Varm om vinteren, kølende om sommeren! Boody’s beklædning varmer uden at fylde. Fantastisk til enhver form for fysisk aktivitet.

 

Opdag fordelene med bambus


Køb for kr. 400 og spar 15 %

Køb for kr. 600 og spar 20 %

Køb for kr. 800 og spar 25 %

Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2

“Smart komfort som du kan føle dig godt tilpas med”

Boody lever op til vores overbevisninger. Det handler om vores befolkning. Det handler om den verden vi lever i. Boodys kærlighed for vores smukke planet kræver at vi aktivt deltager i at vende nedgangen i vores planets og dens beboeres sundhed.
Boody mener, at deres kunder har ret til at vide, hvad det kræver at producere det tøj de har på hver dag. Ved at ændre vores vaner som forbrugere og ved at uddanne os selv og dem vi kender, kan vi alle “være den forandring” der er brug for til at reducere den sociale indvirkning på vores planet.
Fra de bambusafgrøder, der bliver til vores exceptionelle viskosegarn til leveringen af Boody til jer, er Boody engagerede i at opretholde en ansvarlig og gennemskuelig proces hele vejen igennem. Boodys mål: at maximere positive outputs og minimere negative gennem hele forsyningskæden.