Boody

Boody

Boody passer naturligt til din hverdag med de blødeste og mest komfortable basics til din garderobe. Dette gør vi ved hjælp af naturligt dyrket, økologisk bambus. Fra de tekstiler vi bruger, til hvordan vi designer, laver og leverer vores produkter arbejder vi for at levere tøj, der er nemt at bruge og du kan have det godt med.

Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2

DET SUNDE VALG

Bakterie- og svampedræbende

Bambus har fra naturens side bakterie- og svampedræbende egenskaber, som bevares gennem hele fabrikationsprocessen og selv efter gentagen vask. Det er samtidig disse egenskaber, som gør Boody’s produkter lugtafvisende.

 

Allergivenlig

Bambus er især velegnet til personer med symptomer på eksem og psoriasis samt personer med ekstra følsom hud.

Åndbar & svedtransporterende

Bambusfibrene består af mikroskopiske huller, som sørger for ventilation, så fugten trækkes væk fra kroppen, og huden bliver i stand til at ånde.

 

DET KOMFORTABLE VALG

Silkeblødt

Bambus har en lethed og en uovertruffen blødhed, som gør det til en drøm at have på tæt mod huden.

Termoregulerende

Varm om vinteren, kølende om sommeren! Boody’s beklædning varmer uden at fylde. Fantastisk til enhver form for fysisk aktivitet.

 

“Smart komfort som du kan føle dig godt tilpas med”

Boody lever op til vores overbevisninger. Det handler om vores befolkning. Det handler om den verden vi lever i. Boodys kærlighed for vores smukke planet kræver at vi aktivt deltager i at vende nedgangen i vores planets og dens beboeres sundhed.


Boody mener, at deres kunder har ret til at vide, hvad det kræver at producere det tøj de har på hver dag. Ved at ændre vores vaner som forbrugere og ved at uddanne os selv og dem vi kender, kan vi alle “være den forandring” der er brug for til at reducere den sociale indvirkning på vores planet.


Fra de bambusafgrøder, der bliver til vores exceptionelle viskosegarn til leveringen af Boody til jer, er Boody engagerede i at opretholde en ansvarlig og gennemskuelig proces hele vejen igennem. Boodys mål: at maximere positive outputs og minimere negative gennem hele forsyningskæden.

 

Stort udvalg af produkter fra Boody hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Boody , hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Boody produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Boody forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Boody, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!