CÎME

CÎME

De effektive ingredienser er udvundet af planter, frø, kerner og nødder der vokser i bjergene i Himalaya. De naturlige og økologiske ingredienser er ekstra koncentrerede og kraftfulde, og indeholder store mængder af essentielle fedtsyrer, vitaminer og antioxidanter. Hermed beskyttes huden mod frie radikaler og tidlig ældning samtidig med at huden bliver mere elastisk.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Sådan startede det:

Optakten til Cîme var en trekking til Ladakh i Indien, hvor Anke og hendes far Walter, var omgivet af masser af planter, som voksede i højderne i området. Disse planter kan levere fantastiske olier og ekstrakter med usædvanlig stor koncentration af nyttige indholdsstoffer og det inspirerede Anke og Walter til at arbejde videre da de nåede tilbage til Belgien. De besluttede at kombinere de lokale traditioner med moderne videnskab.

Vel hjemme begyndte Anke at udvikle idéen sammen med en veninde - Isabel - som på grund af sin sensitive hud, nærmest var ekspert i naturlige og økologiske hudplejeprodukter. Da hun havde haft problemer med at finde produkter der levede op til hendes krav, var hun hurtigt med på idéen om at udvikle en ny serie med basis i planterne fra Himalaya - en serie af høj kvalitet med naturlige og økologiske ingredienser.

Ingredienser fra højderne:

Cîme er naturligvis stolte over at kunne tilbyde produkter med ingredienser fra højderne og udtaler: "Vores bjergplanter er blandt de reneste af deres slags og giver nogle af de mest kraftfulde ingredienser der er kendt"

Planterne der benyttes i Cîmes produkter vokser i ren og klar bjergluft i højderne i Himalaya. I en højde på mere end 3000 meter over havet, vokser bl.a. vilde roser, havtorn og edelweiss, der har tilvænnet sig de barske forhold med stærk sol, hård frost og voldsom blæst. Resultatet er en unik intensitet og usædvanlig høj koncentration af aktive stoffer i olier og ekstrakter fra planterne - basis for produkterne fra Cîme - og det gør dem mere effektive end sammenlignelige planter der har vokset i lavereliggende områder.

Økologisk og naturlig

Cîme bruger en maksimal mængde af naturlige og certificeret økologiske ingredienser i deres blandinger, hvilket giver din hud en sund og naturlig glød. Cîmes stiftere er overbevist om at ingen syntetisk opskrift kan matche de fordele naturens ingredienser giver. Derfor bruger de ingen syntetiske ingredienser som parabener, phenoxyethanol, kunstige parfumer eller propylenglycol. De naturlige og økologiske produkter er tildelt EcoCert certifikatet af det uafhængige certificerings firma EcoCert Greenlife.

Desuden sætter de en stor ære i god information og derfor vil du finde nøjagtige tal for andelen af naturlige og økologiske ingredienser i produkterne - Cîme har nemlig ingen grund til at skjule at indholdet af naturlige og økologiske ingredienser er langt højere i alle produkter end det kræves. 

Højkoncentrerede og effektive ingredienser:

Alle ingredienser er nøje udvalgt ud fra videnskabelige beviser og traditionelle overleveringer om de forskellige ingrediensers virkning på huden. Takket være ingredienser af høj kvalitet har Cîme mulighed for at producere hudpleje som faktisk giver reelle gevinster for din hud.

Der udføres et kæmpe arbejde med at udvikle og teste ved hvert eneste produkt - og testene foregår naturligvis ikke med forsøgsdyr! Cîme kombinerer oldgamle teknikker og moderne videnskab for at skabe de bedste og mest højkoncentrerede ingredienser.

Produkterne fra Cîme er ikke-fedtende og har en dejlig konsistens. De dufter skønt - men selvfølgelig ikke af kunstige parfumer!

Cîme går ind for at den daglig rutine med rensning og pleje af huden skal være simpel og nem. Produkterne virker på flere måder så du undgår at skulle have et kæmpe udvalg af produkter stående.

Grundlæggerne af Cîme ønsker at kommunikere ærligt om deres produkter, da de ikke bryder sig om de til tider ret urealistiske løfter der bliver givet på mange produkter i skønhedsindustrien. Derfor er der heller ingen skjulte ingredienser i produkterne.

"Little Doctors'" projektet:

Cîme støtter et lokalsamfund i Humla distriktet i Nepal, ved at donere et beløb for hvert solgt produkt. Little Doctors' projektet er en del af Nepal Trust velgørenhedsorganisationen, som arbejder for at skaffe bedre levevilkår til de meget afsidesliggende og fattige områder i Nepal. I Humla distriktet er den forventede levealder 58 år og børnedødeligheden over 30%, så der er i høj grad brug for midler til at bedre deres situation.

Little Doctors' projektet går ud på at lære børnene om hygiejne, ernæring og sygdomme og derved give dem viden til at opdage evt. sygdomstilfælde i lokalsamfundet. Med denne viden kan de være med til at opdage sygdomme og sprede viden til de voksne - det giver bedre muligheder for at tilkalde professionel hjælp inden sygdomsudbrud spredes.

Samarbejde med lokale landmænd:

Cîme samarbejder med lokale landmænd i Nepal hvor de sammen sørger for en bæredygtig indsamling af vilde urter, samtidig med at disse landmænd også dyrker økologiske planter der forarbejdes lokalt og benyttes i produktionen af Cîmes produkter.

Landmændene forarbejder planterne og urterne lokalt og laver ekstrakter og olier af disse. Denne fremgangsmåde betyder at Cîme kan nøjes med at fragte de færdige olier og ekstrakter fra Nepal i stedet for at transportere store mængder af planter til Holland. Det giver en markant mindre belastning på miljøet samtidig med at de lokale landmænd kan sælge forædlede varer og derved tjene mere til fordel for familiens og områdets økonomiske situation.