Clipper

Clipper

Gør din testund mere magisk med en skøn, økologisk te fra britiske Clipper. Clipper er dog meget andet end økologisk - og for nogle varianter - fairtrade-te. I sortimentet fra Clipper finder du desuden kaffe og varm chokolade.

Clipper blev i 1984 grundlagt med hovedfokus på, at te-elskere skulle kunne få te af høj kvalitet, som samtidig var etisk handlet og dyrket.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Clipper har lavet magiske teer i Dorset, England, siden 1984. Clipper startede i Mike og Lorraine Brehme’s lille køkken i Dorset og er i dag et af de største te firmaer i Storbritannien. Clipper tror, at hver en kop te er vigtig, så hos Clipper stræber man efter at levere den mest velsmagende te ved at bruge ingredienser af den højeste kvalitet og altid fremstillet på etisk vis. 

Storbritannien er en nation af tedrikkere, men Mike og Lorraine mente, at det var synd, at briterne skulle drikke den ene dårlige kop te efter den anden. De ville gerne dele deres kærlighed til god te med alle, og med det løfte, at hver en ingrediens var fremstillet på et etisk grundlag og produceret naturligt. 

I sortimentet fra Clipper finder du ikke bare te, men også kaffe og varm chokolade.

Et af Clippers ledende principper er selvfølgelig smag. Igennem årene har Clipper introduceret økologisk te, kaffe, grøn og hvid te samt frugt- og urteteer. 

Clippers produkter i dag Fairtrade-certificerede, da det, dengang under opstarten, kom Clippers grundlæggere for øre, at der desværre ofte var børnearbejdere på teplantagerne. Derpå gjorde de det til et mål, at alle deres teer skulle være handlet under etisk korrekte forhold.