Cocoon Organic Laundry

Cocoon Organic Laundry

Idéen bag Cocoon Company startede med et ønske om en grønnere verden, en verden hvor alting ikke behøvede at være så kompliceret som vi nogle gange gør den til. 

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Vi ledte efter en verden, hvor produkter ikke behøvede at være kemisk konstruerede for at være bedst. Vi ønskede en mere naturlig og bæredygtig tilgang til produkter, og mere fokus på økologi, bæredygtighed og social ansvarlighed.

 

Vores mission var derfor tydelig – vi skulle udvikle innovative økologiske sengeprodukter med fokus på en bæredygtig og social ansvarlig produktion, der sikrer kunden et naturligt allergivenligt, kemifrit og økologisk sovemiljø i verdensklasse.

 

Økologi

Vores allervigtigste bidrag til vores produkter, er at udvælge den højeste kvalitet af certificerede materialer, der kan skabe et 100% økologisk produkt. Et produkt som du, som forbruger, med tryghed kan tage i brug velvidende at produktet ikke indeholder miljøskadende, kemiske eller allergifremkaldende materialer, der kan være til fare eller gene for dig selv eller dine nærmeste. 

 

Dyrevelfærd

Dyrevelfærd har afgørende betydning i vores udvikling af produkter, og derfor er størstedelen af Cocoon’s produkter produceret af rene veganske råmaterialer. Vores veganske produkter er 100% naturlige og er skabt både som en hyldest til naturens ubrugte og ofte forglemte ressourcer, og som et modsvar til nutidens overforbrug af kemikalie-baserede produkter.

 

Bæredygtighed

En af vores kerneopgaver hos Cocoon Company er at sikre en social ansvarlig og bæredygtig produktion med en ansvarsbevidst benyttelse af tilgængelige ressourcer, hele vejen fra høsten af vores råmaterialer og indtil produktet ligger i dine hænder. Vores vigtigste opgave er derfor at finde de helt rigtige råvarer og partnere, så vi sammen kan skabe en mere bæredygtig verden.

 

Stort udvalg af produkter fra Cocoon Organic Laundry hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Cocoon Organic Laundry, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Cocoon Organic Laundry produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Cocoon Organic Laundry forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Cocoon Organic Laundry, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!