Corioliss

Corioliss

Grundlagt i 2002 blev Corioliss skabt som en etos, en familie af venner og ikke et konventionelt brand. En uafhængig virksomhed med fælles værdier, der afspejler vores kunders ånd af frihed, individualitet og kreativitet.
Vi er dedikeret til at ændre og sigter mod at udfordre hårindustriens traditionelle konventioner. Dette afspejles i vores unikke og innovative produktsortiment. 

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Fantastisk service og hurtig levering

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Corioliss forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Corioliss  eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53, eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!