Coros

Coros

Velkommen til Necesario! Her på siden finder du vore store udvalg af Coros produkter. Alle produkter, du finder her på siden, er sports- og aktivitetsprodukter, som blandt andet kan hjælpe dig med ar effektivisere din træning. Coros er et nyt brand, som har fokus på at udvikle en lang række produkter, som atleter nemt og hurtigt kan anvende i hverdagen, hvis træningen trænger til en hjælpende hånd. Du kan desuden være helt sikker på, at de lækre produkter fra Coros altid indeholder den allernyeste teknologi. Her hos Necesario har vi desuden ofte nogle fantastiske udsalg, og ønsker du således at købe et billigt Coros produkt, skal du blot gå på opdagelse her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Track din cykel- og løbetræning med Coros Trainer

Er du således på udkig efter et udholdenhedsprodukt, som du altid kan stole på og som kan være din træningsmakker gennem både tykt og tyndt? Så kan du altså med stor fordel vælge at tage et kig på de mange lækre produkter fra Coros. Coros produkterne er desuden velegnede til udendørsbrug, hvorfor du især kan få gavn af dem, hvis du er vild med cykling eller løb. Et Coros ur vil med garanti blive din bedste ven under din løbetræning, men ligeledes under din cykeltur, og ønsker du således at effektivisere én af disse, kan du med stor fordel købe et Coros ur. Coros Trainer sørger nemlig for at registrere hver eneste træning. Dette gør den ved hjælp af en unik algoritme med mælkesyretærskel. Coros Trainer indsamler altså information om din træning, og herefter vil netop denne information blive inddelt i 3 forskellige faser – opvarmning, træning og afkøling. Med et af de smarte træningsværktøjer fra Coros får du altså utroligt strukturerede træningspunkter, der vil blive tilpasset til netop dine behov samt dit niveau. Køb dit Coros ur allerede i dag, og få desuden et godt tilbud med på vejen!

 

Coros Apex ur til selv de hårdeste træningspas

Er du også træt af hele tiden at skulle oplade dit sports ur? Så tag et kig på Coros Apex. Dette ur sørger nemlig for, at konstant opladning af dit ur er en ting, du kan efterlade i fortiden. Coros Apex er nemlig designet til at kunne udstå selv de længste og hårdeste træningspas – i UltraMax indstillingen kan batteriet endda holde i helt op til 100 timer samtidig med, at GPS’en stadig tracker din træning. Anvender du den normale batteri funktion, kan uret holde i helt op i 35 timer og du vil således kunne bruge det i omtrent 30 dage, før du igen behøver at lade det op! Coros Apex uret findes desuden i en standard version, men også i en Pro version til dig, der ønsker lidt ekstra. Lyder det som noget, du kunne være interesseret i? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Coros ur her på siden!

 

Stort udvalg af produkter fra Coros hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Coros, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Coros produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.

 

Service og levering af allerhøjeste kvalitet

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Coros forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Coros, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!