Croll & Denecke

Croll & Denecke

Bæredygtighed og miljøvenlig anvendelse af naturens råmaterialer er fundamentet for Croll & Denecke, der blandt andet har lavet natursvampe gennem flere generationer. Leder du efter en ny og naturlig svamp til badet? Så har Croll & Denecke helt sikkert det perfekte produkt til dig! Der kan findes forskellige svampe fra havet, både store og små, som sørger for at du bliver ordentlig ren.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Hvis du leder efter en naturlig svamp, som du kan skrubbe din krop ren med i badet, så har Croll & Denecke helt sikkert det perfekte produkt til dig!

Firmaet har siden 1897 specialiseret sig i forarbejdning af naturlige og rå svampe fra Middelhavet og Caribien. Siden da er firmaets svampe blevet mere og mere populære. Det er i dag lykkedes Croll & Denecke at blive det største firma i Europa, der forhandler naturlige havsvampe. Bæredygtighed og omhyggelig håndtering af råvarerne fra havet, er de grundlæggende elementer for firmaet, samt grunden til deres succes. Hver svamp er unik ligesom os mennesker.

Premium-svampe er høj kvalitet, og hentes i Middelhavet. De er særligt smukke og har en ensartet porestruktur. Medium-svampene har stort set samme kvalitet som Premium-svampene, dog er de mindre jævne og har større porer. De fine silke-pore-svampe, som kan gro i store dybder i Middelhavsområdet, er særligt egnet til baby- og ansigtspleje.


Så skrub din krop lækker ren med de fine svampe fra Croll & Denecke!

 

Stort udvalg af produkter fra Croll & Denecke hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Croll & Denecke, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Croll & Denecke produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Croll & Denecke forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Croll & Denecke, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!