Croll & Denecke

Croll & Denecke

Bæredygtighed og miljøvenlig anvendelse af naturens råmaterialer er fundamentet for Croll & Denecke, der blandt andet har lavet natursvampe gennem flere generationer. Leder du efter en ny og naturlig svamp til badet? Så har Croll & Denecke helt sikkert det perfekte produkt til dig! Der kan findes forskellige svampe fra havet, både store og små, som sørger for at du bliver ordentlig ren.

Se vores store udvalg og vælg det produkt, der passer dig bedst.

Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2

Hvis du leder efter en naturlig svamp, som du kan skrubbe din krop ren med i badet, så har Croll & Denecke helt sikkert det perfekte produkt til dig!

Firmaet har siden 1897 specialiseret sig i forarbejdning af naturlige og rå svampe fra Middelhavet og Caribien. Siden da er firmaets svampe blevet mere og mere populære. Det er i dag lykkedes Croll & Denecke at blive det største firma i Europa, der forhandler naturlige havsvampe. Bæredygtighed og omhyggelig håndtering af råvarerne fra havet, er de grundlæggende elementer for firmaet, samt grunden til deres succes. Hver svamp er unik ligesom os mennesker.

Premium-svampe er høj kvalitet, og hentes i Middelhavet. De er særligt smukke og har en ensartet porestruktur. Medium-svampene har stort set samme kvalitet som Premium-svampene, dog er de mindre jævne og har større porer. De fine silke-pore-svampe, som kan gro i store dybder i Middelhavsområdet, er særligt egnet til baby- og ansigtspleje.

Så skrub din krop lækker ren med de fine svampe fra Croll & Denecke!