D:fi

D:fi - Hårvoks, Skum og Hårspray fra d:fi - d:fi produkter og kulturen handler om at bringe individualiteten frem i alle. Det er ligemeget om du er gammel, ung eller der imellem. 

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Hvis du er fasineret af pop-kulturen, kræften ved forandring og ungdommens energi, så er du inviteret til at prøve d:fi's produkter og bruge lidt tid på at "genopfinde" dig selv.

 

D:fi er et bygget på konceptet om at lave en simple serie af produkter som giver folk lyst til at modificerer deres look, attitude og persepektion på andre mennesker. Dette er produkter af høj kvalitet, som hjælper dig til at komme ud med dine ideer og vise den til resten af verden.

 

Giver brugeren ret til at være et individ og unik. d:fi "who you are today and become the person you want to be tomorrow".

 

Fantastisk service og hurtig levering

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være D:fi forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af D:fi, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53, eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!