Derma

Derma

Derma er ren, parfumefri hudpleje til hele familien. Gå på opdagelse i Dermas brede udvalg af certificerede plejeprodukter til fornuftige hverdagspriser, og fyld kurven med ren samvittighed. Alle produkter – fra shampoo, sæbe til solcreme - er allergi- og miljømærkede. Flere er også økologiske. For fremtidens skyld.

Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2

Derma hudpleje til hele familien

Derma Sun

er en dansk prisvindende solserie af rene, certificerede solprodukter til hele familien. Uden parfume, parabener og farvestoffer. Solcremerne er meget vandfaste og beskytter effektivt mod UVA og UVB. De er lette i konsistensen og trænger hurtigt ind i huden uden at fedte. 

Derma Hand

er en parfumefri og allergivenlig håndsprit gel, der sikrer rene og bakteriefri hænder. Med 70 vol% alkohol, som hurtigt og effektivt dræber mikroorganismer og virker desinficerende. Gelen er tilsat glycerin, som modvirker udtørring af hænderne.

Stort udvalg af produkter fra Derma hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Derma, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Derma produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Derma forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Derma, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!