Digitsole

Digitsole

Velkommen til Necesario! Her på siden finder du vores spændende udvalg af Digitsole sko såle fra deres Warm series. Serien byder således på de første opvarmede indlægssåler, som du kan styre via en mobilapp. Det er med andre ord varmesåler, der er designet til at kunne holde dine fødder varme på selv den koldeste vinterdag. Dette yderst innovative Digitsole produkt er blevet designet med fokus på komfort og sundhed, og du kan desuden få appen til både Android og IOS. Appen giver dig mulighed for at regulere temperaturen i dine sko eller støvler samtidig med, at du kan spore din daglige fysiske aktivitet – det kræver blot et enkelt klik. Hav således aldrig kolde fødder igen med dette smarte skotilbehør! Så hvad venter du på? Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af Digitsole smartsko her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Digitsole skosål - integreret termostat til intelligent opvarmning

Den smarte Digitsole skosål er ualmindeligt nem at anvende. Du skal nemlig blot tilslutte dine opvarmede indlægssåler til din telefon, og herefter vælge den komforttemperatur, som du ønsker, at dine såler skal have – og nyd således blot alle dine daglige aktiviteter på selv den koldeste vinterdag! Du kan den desuden anvende dine Digitsole såler til enhver aktivitet, hvorfor det altså er helt ligegyldigt, om du skal ud at gå, cykle, køre motorcykel, på vandretur eller blot noget helt andet – Digitsole sålerne vil med garanti forbedre vin velvære og komfort hver eneste dag. De kan desuden ikke blot bruges privat. Nej, de er faktisk også yderst velegnede til erhvervsbrug, hvor der bliver arbejdet i et koldt miljø. Brug dem blandt andet, hvis du arbejder indenfor konstruktion, lager eller sikkerhed og oplev, hvor meget nemmere det bliver at komme gennem en kold arbejdsdag. Appen giver dig mulighed for at styre temperaturen i din sko helt uden, at du skal have sålerne op, og du kan således vælge mellem en temperatur mellem 20 og 45 grader.
 

Overvågning af din daglige aktivitet med Digitsole smartsko

Udover, at de smarte såler sørger for at holde dine fødder varme, så fungerer de faktisk også som din daglige personlige træner, idet de kan videregive information til din app. Informationen omhandler således din fysiske aktivitet, og kan blandt andet fortælle dig, hvor mange skridt du har taget, hvor mange kilometer du har gået samt, hvor mange kalorier du har brændt af – det er skide smart, og du vil med garanti blive glad for dine Digitsole såler.
 
Det er desuden ligegyldigt, om du skal ud at skovle sne eller løbe en tur – du kan altid tracke din aktivitet via din app. Derudover er det ved sådanne aktiviteter især også vigtigt, at dine fødder bliver holdt varme, hvis ikke du ønsker at få skader. Med disse Digitsole såler vil du således aldrig fryse fødderne i den kolde natur igen, og du kan nemt og hurtigt lade dem op med micro-USB. Derudover passer sålerne desuden til enhver sko, hvorfor det er helt ligegyldigt, om du ønsker at anvende dem i sko eller støvler. Sidst, men absolut ikke mindst, har de smarte Digitsole såler en antibakteriel og vandtæt overflade.
 

Spændende udvalg af Digitsole såler hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således alt, hvad du skal bruge for at holde dine fødder varme på en kold vinterdag. Vi garanterer desuden, at du vil blive glad for dine Digitsole såler, og køber du dem her hos os, får du altid et godt tilbud med på vejen. Dette giver dig mulighed for at komme hjem med et sæt dejligt varme Digitsole såler, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores spændende udvalg af Digitsole såler her på siden – du vil ikke fortryde det!
 

Fantastisk service og hurtig levering

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Digitsole forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Digistole, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53, eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!