Digitsole

Digitsole

Denne serie er de første opvarmede indlægssåler der styres via en App på mobiltelefonen som er designet til at holde fødderne varme. Dette innovative produkt er designet til din komfort og sundhed. Tilgængelig på Android og iOS hvor den dedikerede applikation giver dig mulighed for at regulere temperaturen i dine sko og spore din daglige fysiske aktivitet med et enkelt klik. Få aldrig kolde fødder igen!

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Integreret termostat til intelligent opvarmning

Tilslut dine opvarmede indlægssåler til din telefon, vælg den ønskede komforttemperatur og nyd dine daglige aktiviteter i den kolde årstid. Indlægssålerne kan ledsage dig på din cykel eller motorcykel ture, jagtture, vandreture og vil forbedre dit velvære hver dag. De er også velegnede til erhvervsbrug hvor der arbejdes i et koldt miljø, såsom indenfor konstruktion, lager og sikkerhed.


Den dedikerede applikation giver dig mulighed for at styre temperaturen inde i din sko i grader mellem 20 ° C og 45 ° C / 68 ° F og 113 ° F.

 

Overvågning af Din daglige aktivitet

De opvarmede indlægssåler Warm Series bliver daglig din personlige træner og giver dig information om din fysiske aktivitet i realtid. Den integrerede tæller giver dig mulighed for at registrere antallet af skridt, tilbagelagt km. og antallet af brændte kalorier.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Digitsole forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Digistole, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!