Divaderme

Divaderme

Divaderme er et naturligt og allergivenligt produkt. Det er fremstillet uden brug af parfume, parabener og konserveringsmidler og er godkendt til brug i kemifri saloner af Miljøstyrelsen. Produkterne er enkle, effektive, nemme at bruge - og resultatet er smukt.

Det er derfor, at vi som firma har valgt at repræsentere, tilbyde og udbrede Divadermes, i al beskedenhed, revolutionerende produkter. De glider på flere måder direkte ind, som en naturlig del af Femmeuniques virke og DNA.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Eventyret med Divaderme begyndte, da Femmeuniques grundlægger Rikke Kjærsgaard blev præsenteret for produktet af en bekendt fra skønhedsbranchen. Rikke indså den store kvalitet og potentialet i Divaderme og handlede derefter hurtigt på denne indsigt og tro på produktet.

Et møde med Divadermes grundlægger, Noreen Leuzzi, en italiensk kvinde, blev etableret, og dette møde gik over al forventning. De to forretningskvinder, fandt mange lighedspunkter mellem sig, både i forhold til det faglige og personlige værdier. Et samarbejde blev etableret, og herefter er det gået stærkt. To år efter, i første halvdel af 2016, har Femmeunique agentur på Divaderme produkter i 33 lande. Gennem stærke samarbejdspartner i hele Europa har Femmeunique fået udbredt Divaderme på nogle af verdens største markeder, såsom Tyskland, Frankrig og vi er nu endelig også repræsenteret på det danske marked.

Succesen med Divaderme har været markant, og overvældende og begejstringen for produkterne vokser støt i takt med kendskabet.