Dr. Hauschka

Dr. Hauschka

Dr. Hauschka er en økologisk serie af bl.a. make-up og hudplejeprodukter mm. Produkterne kan anvendes på forskellige hudtyper og er fremstillet af økologiske planter og urter. De indeholder ingen syntetiske ingredienser, hvilket er godt og sundt for din hud.

Leder du efter værdifulde cremer og olier eller måske en skøn ansigtspleje? Så har Dr. Hauschka sikkert det perfekte produkt til dig! Dr. Hauschka er en økologisk serie af bl.a. make-up og hudplejeprodukter. Produkterne kan anvendes på forskellige hudtyper og er fremstillet af økologiske planter og urter. De indeholder ingen syntetiske ingredienser, hvilket er godt og sundt for din hud og for miljøet. Produkterne hjælper dig til at undgå, at din hud kommer i kontakt med skadelige og kemiske affaldsstoffer. Samtidig er de utroligt effektive - så der er mange fordele!

Dr. Hauschka ønsker at forvalte miljøet og den fremtidige livskvalitet, som vores børn og senere generationer skal leve i og med. Alt dette lader sig gøre til konkurrencedygtige priser, og produkterne er af super god og fin kvalitet! Din hud bliver dejlig og fin med disse skønne produkter! Serien kan også være en perfekt værtindegave eller lignende.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Fra naturen til mennesket Én gang pioner, altid pioner.

WALA Heilmittel GmbH har siden 1935 udviklet naturprodukter. På det tidspunkt var det avantgarde at arbejde med naturprodukter, og WALA var en pioner inden for feltet.

På trods af datidens begejstring for tekniske løsninger var det holistiske princip ikke helt forsvundet. Især de antroposofiske læger blev begejstrede, da de hørte om Rudolf Hauschkas unikke fremstillingsmetode af naturlige lægemidler uden brug af konserverende alkohol. Efterspørgslen efter hans medicin førte ham til grundlæggelsen af WALA i Ludwigsburg, Tyskland, og kort tid efter de første filialer i Wien og London. Under naziregimet blev Dr. Hauschkas fremstilling forbudt, og han selv og hans kommende hustru, Dr.med. Margarethe Stavenhagen, blev fængslet.  I 1950 blev WALA etableret i Bad Boll/Eckwälden efter et par flytninger, og her ligger det stadig.

Supplerende hudpleje

Rudolf Hauschka havde i mange år leget med ideen om at udvikle hudplejeprodukter, der kunne supplere lægemidlerne, så patienterne kunne få en sund problemfri hud. Det var imidlertid først, da han lærte Elisabeth Sigmund at kende, at ideerne for alvor begyndte at tage form. Elisabeth Sigmund arbejdede som kosmetolog i Stockholm og bestilte præparater fra WALA til udvikling af sine egne hudplejeprodukter. Hun tog til Eckwälden, og udviklede her i samarbejde med Dr. Hauschka og hans antroposofiske læger og farmaceuter hudplejeprodukter. Produkterne var uden kemisk-syntetiske emulgatorer og med særegne dufte fra essentielle olier.

"Det er klart, at vi følte os som rebeller, da vi udviklede denne helt ukonventionelle hudpleje."Elisabeth Sigmund

Dr. Hauschka er stadig stærkt knyttet til den pionerånd, der prægede virksomheden i dens første spæde år. I 1999 præsenterede virksomheden en komplet makeupserie, der udover at være helt naturlig også indeholder sammensætninger, der ikke kun pynter, men også plejer ansigtet. I 2009 blev Dr. Hauschka udvidet med en serie af parfumefri plejeprodukter til atopisk eksem under navnet Dr. Hauschka Med.

I dag er WALA opdelt i 3: WALA Arzneimittel (lægemidlerne), Dr. Hauschka og den parfumefri serie Dr. Hauschka Med.