Dr. Antonio Martins

Dr. Antonio Martins

Dr. Antonio Martins er ren økologisk kokosjuice, som kommer direkte fra unge, umodne koksnødder. Den unge kokosnød indeholder en sand skat fra naturen: frisk, klar kokosjuice, som smager vidunderligt forfriskende, naturligt sød, mild og med et strejf af – ja, kokos.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Kokosjuice fra Dr. Antonio Martins

Kokosjuicen fra Dr. Antonio Martins er en prisvindende kokosjuice uden GMO, tilsætnings- og farvestoffer. Den er lavet af unge kokosnødder og har en mild og forfriskende smag.

Denne juice er virkelig en oplevelse. Og den er, som naturen har skabt den – uden allergener og GMO (genmodificering). Den indeholder ingen fedt, og den har den samme mineralbalance som din krop.

Dr. Martins’ kokosjuice kommer fra unge kokosnødder, som er dyrket under økologiske forhold på udvalgte plantager. Kokosjuice fra unge, umodne kokosnødder (3-5 måneder gamle) smager mindre sødt og mere syrligt end juice fra modne kokosnødder. 

Forskellen på kokosjuice og kokosmælk er, at kokosmælk består af vand og pureret kokoskød. Kokosjuice (eller kokosvand), derimod, er den rene væske, som flyder ud, når man slår hul på kokosnødden. 

Kokosjuice har en PH-værdi på ca. 4,4.

Kokosjuicen fra Dr. Martins indeholder kun det naturlige sukker fra frugten (ca. 2,6 gram pr. 100 ml. kokosjuice). Der er tilsat ascorbinsyre men ingen konserveringsmidler i juicen, som er nænsomt forarbejdet.

Kokosnødderne, som bruges til Dr. Martins kokosjuice, kommer fra kontrollerede og certificerede landbrug i Brasilien, Sri Lanka og Filippinerne.