ECO

ECO

ECO Modern Essentials - lækker Australsk hudplejeserie med æteriske olier og sera.

Under ECO brandet tilbydes en komplet produktserie, der er inspireret af æteriske olier og som tilbyder velvære for ansigt, krop og sind.


ECO har specialiseret sig i olieformuleringer til ansigt, hår, krop og velvære - til teenagere og til kvinder (og mænd) i alle aldre.

Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2

ECO er et dynamisk og levende brand som er fokuseret på naturlige, økologiske ingredienser og fordelene ved aktive æteriske olier. ECO produkter er primært rettet mod mennesker med interesse i en aktiv og energisk, sund livsstil og som ønsker at deres personlige plejeprodukter tilbyder det samme.

 

ECO er uden parabener, er ikke testet på dyr og produktionen er fokuseret på bæredygtighed og etik.

 

Stort udvalg af produkter fra ECO hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra ECO, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores ECO produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være ECO forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af ECO, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!