Efalock

Efalock

Efalock Professional har base i Tyskland, og er en af ​​de førende producenter af udstyr og tilbehør inden internationale barber- og skønhedssektor over hele verden.  
 

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Servicevogne "Made in Germany" i et stort udvalg af højeste teknisk standard og i forskellige farver. Dette er EFALOCK Professional-mærket med dets brede udvalg af tilgængelige praktisk tilbehør designet og fremstillet til effektiv og langvarig brug i saloner og kosmetikstudier.

 

Fantastisk service og hurtig levering

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Efalock forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Efalock, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53, eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!