English Tea Shop

English Tea Shop

Produkterne fra English Tea Shop er økologiske og spækket med urter, og de grønne te-produkter fra ActiGreen indeholder helt særlige kosttilskud.

 

Mærket English Tea Shop er meget mere end et te-mærke. Det er en livsstil. 

 

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Økologisk, bæredygtig te fra English Tea Shop


Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

 

Den bæredygtige te fra English Tea Shop er:

 

  • Økologisk
  • Produceret af lokale farmere på små plantager, hvor der er fokus på bæredygtighed og respekt for omgivelserne, dvs.
  • At der bliver ikke anvendt kunstgødning
  • At der er fokus på optimal dyrkning af jorden for at undgå erosion
  • At der er fokus på affaldshåndtering
  • At farmerne får en ordentlig betaling for deres te (Fair Trade)
  • At der er fokus på CO2-udledning gennem hele processen. Derfor foregår pakningen af teen f.eks. 100 % manuelt for at afgive mindst muligt CO2

English Tea Shop sætter en ære i at plante et solidt fodaftryk i lokalsamfundet. Det sker dels ved en fornuftig te-produktion, og dels ved hele tiden at forbedre forholdende for medarbejdere og te-dyrkerne med blandt andet uddannelsesprogrammer, sundhedsforsikring, øjenklinik osv.

 

Stort udvalg af produkter fra English Tea Shop hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra English Tea Shop, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores English Tea Shop produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være English Tea Shop forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af English Tea Shop, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!