Faith in Nature

Faith in Nature

Faith in Nature er et mærke af ”grøn” kosmetik. Hvis du leder efter naturlige plejeprodukter, har Faith in Nature helt sikkert noget for dig! Produkterne er populære og af høj kvalitet. Gå på jagt i vores store udvalg og vælg det, der passer dig bedst.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Faith in Nature blev grundlagt i 1974 og har sidenhen vundet et hav af priser for serien af naturlige produkter til personlig pleje. Faith in Nature er især kendt for deres shampoo og balsam men tilbyder også shower gels, flydende håndsæber, krystal deodoranter og ansigts renseservietter. Alle produkterne er blevet skabt med naturlige ingredienser til gavn for dig og miljøet:

 

  • Indeholder økologiske og fairly traded ingredienser
  • Fugtgivende ingredienser og egenskaber
  • Biologisk nedbrydelig i naturen
  • Ingen syntetiske duftstoffer
  • Flaskerne er lavet af genbrugsmateriale når muligt
  • Ingen parabener og ingen SLES (kemisk sæbe)
  • Produkterne bliver ikke testet på dyr!

Firmaet mener, at vi skal beskytte vores verden imod skadelige og ødelæggende affaldsstoffer. Uanset hvor i verden du bor, og uanset hvor smukt og godt det hele er lige nu, er sandheden stadigvæk den samme; vores verden går hele tiden mere i stykker, og det er vores eget ansvar så vidt som muligt at forhindre dette i at ske. Vi skal arbejde sammen med naturen, i stedet for at modarbejde den. Således kan vi hjælpe os selv på en bæredygtig og økologisk facon.

 

Faith in Nature's tro guider dem, i alt hvad de gør. Det lyder måske gammeldags, men de tror simpelthen bare på, at det hele skal gå godt. Denne tro mener de er grunden til deres succes. Faith in Nature tror på, at de skal gøre det godt for deres kunder, for firmaet og for planeten. Alting påvirker alting.

 

Så gør dig selv og naturen en tjeneste og anvend de skønne produkter fra Faith in Nature. Her hos Necesario har vi forskellige varianter i vores sortiment. Se vores store udvalg og vælg det, der passer dig bedst.

 

Stort udvalg af produkter fra Faith in Nature hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Faith in Nature, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Faith in Nature produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Faith in Nature forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Faith in Nature, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!