Fio Restore

Fio Restore

Fio Restore Keratin Repair er en genopbyggende behandling i tre trin som glatter håret ud indeholder keratin som giver glans og elasticitet. Serien er en kombination af tre forskellige behandlinger:

 

  • En Behandling for lige frizzfrit hår
  • En Anti-frizz behandling
  • Samt en Genopbyggende behandling.
Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Genopbyggende behandling i tre trin

 

Fio Restore er en genopbyggende behandling i tre trin som glatter ud håret med keratin samt giver glans og elasticitet. Serien er en kombination af tre forskellige behandlinger som udføres på en salon: En behandling for lige frizzfrit hår, en anti-frizz behandling og genopbyggende behandling.

 

Fantastisk service og hurtig levering

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Fio Restore forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Fio Restore, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53, eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!