Florascent

Florascent fremstiller naturlige, unikke dufte, efter den europæiske tradition indenfor parfumekunst fra det 17. århundrede.
Serien omfatter eksklusive rumdufte, eau de parfume, eau de toilette, chakrasprays og aromasprays. Duftene indeholder lidt til enhver smag, fra de helt blide, milde noter til de mere kraftfulde, tunge noter

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Florascents flakoner er håndfyldte og forseglede i hånden. Hver enkelt flakon er smukt indpakket i fin, håndlavet emballage, som er kendetegnet for Florascents eksklusive brand.

 

Ved produktionen af Florascents parfumer og dufte, anvendes der kun 100% rene blomsteressenser, -ekstrakter og –olier, samt naturlige udtræk fra både træer og rødder. Under modningsperioderne, der varer flere måneder, udvikler duftkompositionerne deres genkendelige og dybe karakter.

 

 

Stort udvalg af produkter fra Florascents hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Florascents, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Florascents produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Florascents forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Florascents, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!