Glue Lock

Glue Lock

Glue Lock gør din smartphone i stand til at låse og låse din dør op, modtage InHome-leverancer og -tjenester, mens du er væk, oprette digitale nøgler til gæster og holde styr på, hvem der kommer og går når som helst og hvor som helst du er. Giv permanente og midlertidige digitale nøgler til venner, familie og pålidelige tjenesteudbydere på et øjeblik og ophæv adgangsrettigheder så let med Glue-appen. Ingen bekymringer mere om at miste dine nøgler, styre ekstra nøgler til gæster og skjule nøgler under måtten. 

Med Glue-appen og dens øjeblikkelige meddelelser ved du altid, hvornår din Glue lås bruges. Med Glue Lock sikre krypterede teknologi giver dig en større sindsro.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Sådan fungerer Glue

Montér Glue Smart Lock på indersiden af ​​din eksisterende dørlås

✔ Problemfri installation
✔ Monteret på indersiden af ​​døren
✔ Dine nøgler fungerer stadig
Replace Udskift let batterierne
✔ Bluetooth aktiveret
✔ Wi-fi hub til fjernlåsning / låsning

 

Din smartphone bliver nøglen til dit hjem

✔ Åbn døren med din smartphone
✔ Lås din dør op hvor som helst
✔ Del permanente og midlertidige nøgler
✔ Få beskeder, når din dør er låst op og låst

 

Fantastisk service og hurtig levering

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Glue forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Glue, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53, eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!