Go’bamboo

Go’bamboo

GO BAMBOO Tandbørster er perfekte til hele familien. BPA-fri og tilgængelig i både voksen- og barnestørrelser. Bionedbrydeligt og genanvendeligt materiale da det er bambus. tandbørsten består af følgende. Naturligt bambushåndtag forseglet med en spiselig voks. Dobbeltlange, bløde og mellemstore børster. Pakket i en forseglet genbrugspapir

 

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Go Bamboo med naturlige tandbørster ved hjælp af bambus som et miljøvenligt råmateriale. De var temmelig populære, og vi tænkte, hvorfor kunne man ikke bruge bambus i stedet for plast i flere engangsartikler?

 

Go Bamboo vandt sektionen for affaldsminimering af Green2 Ribbon Awards2012, der hæder enestående bidrag til at beskytte New Zealands miljø.

 

Stort udvalg af produkter fra Go Bamboo hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Go Bamboo, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Go Bamboo produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Go Bamboo forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Go Bamboo, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!