Gold Haircare

Gold Haircare

Gold Hårprodukter An indulgence of innovative & functionable products Gold er et dansk brand, der skaber multifunktionelle og eksklusive hårprodukter, der giver luksuriøs pleje samt optimale stylingmuligheder.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Historien om Gold Gold er skabt i København af de to internationalt anerkendte hårstylister Victor Moreno og Marco. De har begge rejst verden rundt og stylet de kendte blandt andet i Hollywood og London. Moreno og Sharif er en garanti for kvalitet og et luksuriøst look. Sammen besluttede de at føre deres kunnen ud til kunderne via deres egen produktserie, der blev skabt i et tidsløst og eksklusivt design helt i virksomhedens ånd.

 

Gold kombinerer function med fashion for at give forbrugeren de mest optimale pleje- og stylingprodukter. Gold produktsortiment Filosofien bag Golds hårprodukter er ikke kun, at de skal være luksuriøse og virkningsfulde. De skal ligeledes være skabt med respekt for miljøet og med de bedste ingredienser, ligesom Golds produkter er fri for parabener. Naturen spiller en stor rolle i udviklingen af produktsortimentet, og man vil altid finde en overvægt af naturlige indholdsstoffer samt gode egenskaber i hårprodukterne.

 

Gold bestsellere Moreno og Sharif har bevidst valgt, at deres produktsortiment skal være relevant frem for vidtrækkende. Derfor har stylingprodukterne flere anvendelsesmuligheder alt efter på hårtype og ønsket resultat. Blandt de bedst sælgende Gold-produkter finder man Gold Texturizing Spray. Dette er en unik sprayvoks, der effektivt tilfører tekstur og fylde til frisuren. Sprayen giver desuden god kontrol og en naturlig finish til håret.

 

Så ønsker du eksklusiv hårpleje uden at gå på kompromis med miljøhensyn og ingredienser, er Golds luksuriøse sortiment ideelt for dig!

 

Fantastisk service og hurtig levering

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Gold Haircare forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Gold Haircare, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53, eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!