Green People

Green People

Fra Green People kan du få hud- og hårplejeprodukter til hele familien. Produkterne er udviklet og fremstillet med respekt for mennesker, dyr og naturen. Green People er kåret som de bedste økologiske produkter i England.

Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Green People - hudpleje til hele familien

Green People startede tilbage i 1994 med to-årige Sandra, som led af eksem og hudallergi ligesom millioner af andre børn. Sandras mor, Charlotte, startede Green People for at prøve at finde en effektiv behandling til sin datter. Ved at bruge en rensende tonic, som var udviklet af en international naturlæge og supplere med indtagelse af Omega 3 & 6-fedsyrer og udelukke kemisk baserede rengøringsmidler og hudplejeprodukter i hjemmet, forsvandt Sandras allergi.

 

Charlotte indså, hvordan vi alle er påvirket af de mange menneskeskabte kemiske stoffer og ændrede kostvaner. Charlotte var uddannet sygeplejerske, havde kendskab til naturmedicin og mere end 11 års erfaring fra den farmaceutiske industri. Hun havde derfor forudsætningerne og besluttede sig for, at hun måtte gøre noget. Hun indledte en intensiv produktudvikling i december 1995 til april 1997, og de første økologiske helse- og plejeprodukter blev lanceret af The Green People i England i august 1997. Green People’s sortiment dækker i dag over lange over 100 produkter, som er målrettet mod specifikke behov.

 

Green People ønsker at hjælpe familier med at leve en økologisk tilværelse ved at tilbyde økologiske produkter af høj kvalitet. Green People’s produkter er naturlige, certificerede økologiske og effektive, og The Green People går ikke på kompromis med kvaliteten af deres produkter. Produkterne indeholder ikke animalske ingredienser og er naturligvis ikke testet på dyr. Endelig støtter The Green People velgørenhed inden for sundhed og miljø, og hvert år donerer Green People 10% af deres nettofortjeneste til velgørende formål.

 

Der er ikke anvendt lanolin, parabener, petrokemikalier, natrium lauryl sulfater (SLS), natrium lauryl ethersulfater (SLES), GMO’er, PABA, PEG’s, DEA, TEA, phathalater, propylenglykol og parfume i produkterne fra The Green People. Desuden indeholder produkterne ingen animalske ingredienser, og produkterne er naturligvis ikke testet på dyr.

 

Stort udvalg af produkter fra Green People hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Green People, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Green People produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Green People forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Green People, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!