Growers Cup

Growers Cup

Kaffebryggeren giver dig den smagfulde kvalitet kendt fra pour over kaffe og stempelkander - samtidig med, at det er lige så let at lave som instant kaffe.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Hemmeligheden bag kaffebryggerens gode smag findes i vores unikke design. Vi har kombineret det bedste fra pour over filterbryg med smagen fra en stempelkande.

Når det kogende vand hældes over kaffen i cirkulære og langsomme bevægelser, så bliver kaffen steepet og aromaen bliver trukket mest effektivt ud.

Kaffebryggerens design sikrer, at brygningsprocessen stopper, når du har skænket den første kop. Derfor vil du aldrig opleve, at den sidste kop kaffe er blevet bitter.

Kaffebryggeren er testet mod andre former for kaffebrygning i en større laboratorietest. Her overgik kaffebryggeren mange af de traditionelle kaffebrygningsmetoder, og blev kun overhalet af stempelkanden i at udvinde og levere en rig smag.

Bæredygtighed er meget vigtigt for os, og derfor vi har designet kaffebryggerne på en måde, der gør dem genanvendelige. For at genbruge, skal du blot tømme den brugt kaffe ud efter første brug, skylle posen og fylde den med din egen kaffe. Kaffebryggeren kan genbruges mange gange, men det er vigtigt at undgå gøre det ydre papir vådt.

Kaffebryggerne er lavet af miljøvenligt kraftpapir, en meget tynd plastforing og en hældetud af plastic. Valget af materiale er sammenligneligt med en mælkekarton, og bortskaffelse af materialet bør ske på samme måde.