Herbatint

Herbatint

Herbatint er synonymt med naturlige hårfarver. Hårfarvningsprodukterne fra Herbatint er både effektive og skånsomme, mens de giver dit hår en flot, dyb og naturlig glans. Trænger dit hår til et friskt pust? Så kan du med fordel anvende de skønne produkter fra Herbatint.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Herbatint er et mærke, som udvikler og fremstiller hårfarver ved hjælp af krydderurteekstrakter og vegetabilske proteiner uden ammoniak – ingredienser, der er med til at beskytte den følsomme struktur i dit hår. Hårfarverne indeholder ikke parabener, formaldehyd, parfume eller resorcinol, da ønsket er at gøre dem så naturlige som muligt uden anvendelse af unødvendige og skadelige affaldsstoffer. Herbatint hårfarver er aldrig testet på dyr, da dette er imod firmaets grundlag og principper.

Herbatint farver effektivt, men skånsomt – takket være de naturlige egenskaber af urteekstrakter og proteiner. Hårfarverne er permanente, og kan anvendes i alle hårtyper. Farven rammer godt, og dækker selv de grå hår. Dit hår får en flot, dyb og naturlig glans.