Humphrey's Corner

Humphrey's Corner

Babyserien Humphrey's Corner fra Faith in nature er specielt udviklet til de smås sarte hud. Alle produkter indeholder økologiske og naturlige ingredienser. Serien består af baby shampoo, baby boblebad og baby lotion. Du kan se alle vores produkter fra Humphrey's Corner i vareoversigten herunder.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Skøn babyserie fra Humphrey's Corner

Babyserien fra Humphrey's Corner indeholder ingen parabener og SLES (kemisk sæbe). Derudover er produkterne pH-neutrale og biologisk nedbrydelige i naturen. Flaskerne er så vidt muligt lavet af genbrugsmateriale, og produkterne bliver ikke testet på dyr.

Baby shampoo og boble bad
 
Mild shampoo og boblebad til de mindste. Indeholder urte ekstrakter som får babyhår til at føles både glat og blank - ligesom naturen har tiltænkt. Findes i varianterne Aloe Vera, Kamille og Rosen.

Baby lotion

Nærende baby lotion med etisk handlet Shea-smør, økologisk kamille og økologisk morgenfrue ekstrakt.

En god barselsgave

Humphrey’s Corner shampoo og boblebad er et hit hos de fleste børn og babyer. Aloe Vera vælges ofte til drengebørn, Rosen til pigebørn og Kamille til begge køn, hvis man ikke ved, hvilket køn barnet bliver men gerne vil have en lækker barselsgave klar, til når den lille kommer til verden.